Om oss

Välkommen till Alexiskliniken!

Störst i Sverige på tandblekning med Brilliant Smile-metoden 6 år i rad. Det gör att vi kan erbjuda den bästa kvalitén till det bästa priset. Vinnare av Brilliant Awards 2014 & 2015.

Trådlyft, ansiktslyft utan kirurgi. 

Trådlyft är ett nytt och mycket skonsamt alternativ till traditionellt ansiktslyft. Resultatet syns omedelbart med lyft och uppstramning, utfyllnad av veck och rynkor samt på sikt med förbättrad hudkvalité och ökad lyster. Behandlingen utförs med lokalbedövning, har få biverkningar och de flesta kan återgå till sin vardagliga aktivitet direkt efteråt.

Vår behandlande läkare, Lisa Ternström är överläkare och specialist inom thoraxkirurgi. Hon har lång medicinsk erfarenhet och är mycket välmeriterad inom estetiska behandlingar.

Överläkare Lisa Ternström utför injektionsbehandlingar med Fillers och Botox och finns i centrala Göteborg. Hon erbjuder dig en trygg miljö som kund och arbetar med hög kompetens och är proffesionell inom medicin. Hon har ett estetiskt sinne och ser vad som just passar ditt ansikte.

 

brilliant-awards

När du bleker hos Alexiskliniken vet du att du alltid får en professionellt utförd behandling.

Alexiskliniken tandblekning har korats till ”årets tandblekare” 2010-2013. Vi erbjuder djupgående massage & gravidmassage.

Gravidmassage utförs i specialanpassade bänkar. Du kan välja mellan 30 och 60 minuters behandling.

Vi utför även piercing öronhåltagning med Blomdahls produkter.

Våra behandlingar utförs i fräscha nya lokaler. Som kund står du alltid i centrum och vi göra alltid vårt yttersta för att du skall bli nöjd.

Vi är glada för alla återkommande kunder som besöker Alexiskliniken.

Vårt mål är alltid att arbeta med dom bästa produkterna och utföra behandlingar med kvalite.

Kontakta oss om ni har några ytterligare frågor eller funderingar.

 

Boka tid