Fillers – Läppförstoring i Göteborg – Botox

 

Överläkare Lisa Ternström utför injektionsbehandlingar med Fillers och Botox och finns i centrala Göteborg. Hon erbjuder dig en trygg miljö som kund och arbetar med hög kompetens. Hon har ett estetiskt sinne och ser vad som just passar ditt ansikte.

För aktuella priser för fillers och BOTOX, klicka här

Vi använder oss av Stylage.

Filler förstärker, förnyar och förskönar din naturliga skönhet. 

Vi utför våra behandlingar under 40 minuter, för kunna att skapa en trygg och förtrolig kundrelation som hjälper er genom behandlingen.

Vi använder oss av främst av stylage.

Stylage

Stylage innehåller hyaluronsyra som är ett kroppseget, icke animaliskt och är ej permanent. Hyaluronsyran återskapar den förlorade volymen i rynkor, fåror, ärr, gropar och har en smörjande effekt på huden. 

Stylage är den enda fillern som innehåller den naturliga antioxidanten mannitol vilken ger mindre svullnad och rodnad direkt efter behandlingen. 
Behandlingen påvisar ett fantastiskt resultat omedelbart med kort konvalescens tid.

Revanesse senaste exklusiva Kanadensiska fillern. Den tillverkas av en icke-animalisk hyaluronsyra som är identisk med den som finns naturligt i kroppen, vilket gör dem till extremt rena produkter som håller hög kvalitet. Hyaluronsyran i Revanesse är modifierad enligt den unika s.m.a.r.t-metoden och bryts därför ner långsamt i kroppens normala metabolism och har en ovanligt lång hållbarhet i jämförelse med andra liknande produkter.

Hållbarhet ca 6-12 månader beroende på behandlingsområde och är med andra ord inte permanent. S.m.a.r.t-produktionsprocessen är en noggrann kvalitetskontroll och säkerställer en minimal risk för biverkningar.

Revanesse förbättrar hudens fukt, elasticitet och spänst. Behandlings-effekten är föryngring omedelbart med ett mjukt naturligt resultat. Det är med andra ord en pålitlig produkt som tolereras väl av din hud och som är lätt för din behandlare att arbeta med.

Stylage filler som är den nya tredje generationens filler. Stylage är är säker, hållbar och världens mest högklassiga sortiment av filler.
 

Revanesse

Revanesse produkter är av hög kvalitet, säkra och långvariga fillers och är nedbrytbara och icke-animaliska vilket gör det säkert även om du skulle ha mat och djur allergier. 
Hyaluronsyra finns naturligt som socker i kroppen vilket underlättar hudens förmåga att behålla vatten och återfuktar huden. Med åldern minskar produktionen av HA, och i kombination med yttre element som sol, stress och diet förlorar huden volym samt att tyngdkraften bidrar till huden åldras får sina rynkor.
Revanesse fillers är mycket säkra och effektiva. Revanesse fillers finns nu med Lidocaine för ökad patientkomfort som finns i tandläkarbedövning.

Info om hur behandlingen går till

Innan din behandlingen är viktigt att man gör en ordentlig konsultation där du får information om materialet, hur behandlingen går till, vi fyller tillsammans i din journal.
För att bedöva aktuellt område får du en bedövningssalva innehållande lidocaine (samma som i tandläkarbedövning) vilken skall verka i ca 15 min. Området tvättas av med klorhexidinsprit.

Nålen som jag använder är en liten tunn nål och stick antalet beror på område och hur stor volym som behövs. Det kan spänna och  sticka till lite.
Om du använt/ använder blodförtunnande medicin (Voltaren, Omega 3, etc), har din menstruation samt om du dagarna innan druckit alkohol kan det blöda lite mer.
Fillern bryts allt eftersom ner till socker och vatten i kroppen.

Biverkningar efter behandlingen

Individuell svullnad, rodnad och blåmärke kan uppstå vid behandlingen vilka försvinner 3-4 dagar efter behandlingen.
Du kan känna en viss ömhet efter behandlingen och en pulserande känsla när bedövningen avtar ca 3 timmar efter.
Det fina slutresultatet kan du efter ungefär 1 vecka.

Lite eftervård att tänka på

1. Vidrör inte området första dygnet, bara nya läppstift, glans och krämer första dygnet.
2. Undvik hård träning, sol och solarium första dagarna.

För mer information om de olika skönhetsbehandlingarna, klicka här

 

Boka tid