Brilliant Smile

BrilliantSmile

BrilliantSmile är den ledande metoden för effektiv och säker tandblekning. Det är den metod som används för att bleka tänderna på Alexiskliniken.

Den ger vitare tänder på bara en behandling som är långt automatiserad för att säkerställa resultatet. Effekten är mycket tydlig.

Bieffekter i form av ökad sensibilitet och ilningar i tänderna är vanligt förekommande med andra blekningsmetoder. Dessa bieffekter är mycket ovanliga med BrilliantSmile-metoden.

Behandlingen som tar cirka 1 timma påbörjas med en putsning av dina tänder. Därefter appliceras väteperoxidgel på tänderna, som sedan aktiveras med hjälp av ett plasmaljus. Under hela behandlingen byts gelen ut 3 gånger.

 

Det aktiverade plasmaljusets våglängd ligger mellan 400-490Nm och är helt fritt från skadligt UV-ljus. Behandligen är helt säker och utan biverkningar. I snitt blir tänderna 7 nyanser vitare* efter en behandling.’

* Vitnyansen fastställs före och efter med hjälp av Vitapan Vita Classics tandkarta ordnad efter vitnyans.

Brilliantsmile tandblekning logo

MILESTONES

Juni 2004

BrilliantSmile valdes till den metod som fick vara med på Nordiska Extreme Makeover tillsammans med SDIC tandvård och Akademikliniken i Stockholm.

Q2-Q4 2005

BrilliantSmile är nu en av marknadens största kliniktandbleknings-metoder. Förbättrade tandblekningspreparat. Ny ljusenhet. Metoden används i Kanal 5´s ”Kungligt”. Aftonbladet, Expressen, Tara mfl.

Första internationella lanseringen av BrilliantSmile´s produkter i Danmark och Norge.

Q4 2006

Fördubbling av kundbas under Swedental 2006. Kända namn som bleker sig med BrilliantSmilemetoden… Bingo, Sunblock, FameFactory Jessica, Morrongänget, Markus och SnyggErik från idol.

Q3 2007

BrilliantSmilemetoden används för blekning av deltagarna i Top Model i live TV.

Q2 2008

Brilliant Smile Med AB´s verksamhet inklusive varumärke köps upp av Victorium Dental AB. Verksamheterna slås samman och Victorium Dental AB namnändras till BrilliantSmile Nordic AB. Brilliant Smile Med AB likvidieras.

Q3 2008

BrilliantSmile bleker deltagarna på Idol 2008 i Live TV.

Q4 2008

Blondinbella  BrilliantSmile blekning som hon genomgått.

Boka tid