Tandblekning klinik

Alla vill ha ett vackert leende. Vi reagerar alla positivt när vi möter en medmänniska med bländande vita tänder, det är som ett bevis på god hälsa och fräschör.

Men som de flesta vet så är det långt ifrån alla människor som har vita tänder naturligt från början. Det kan vara så att för en del av oss har vitheten minskat på naturlig väg med åren. Men så är det även så att andra har faktiskt mindre vita tänder från början. Ytterligare en del har fått missfärgade tänder p.g.a. yttre orsaker som medicinering och kosthållning. Kaffe och rökning är här vanliga orsaker till att dina tänder mister sin “vithet”

Tydlig effekt

Men nu kan de flesta av oss kraftigt förbättra färgen på våra tänder genom en säker, snabb och kostnadseffektiv metod. Endast ett behandlingstillfälle på ca 60 minuter behövs för mångårig effekt med tydligt märkbart vitare tänder!

Tandblekning klinik med specialutbildad personal

alexiskliniken-fore-och-efter-tandblekningBrilliantSmile ger – förutom vitare tänder – högra självkänsla och bättre självtillfredsställelse genom ett vackert leende. De kliniker som arbetar med BrilliantSmile har samtliga genomgått en specialutbildning och är certifierade för att endast få använda vår kontrollerade utrustning och preparat. Varje Brilliant Smile tandblekning klinik har alltid minst en legitimerad tandläkare bakom sig för rådgivning och samtal kring varje enskild patient om så behövs. Ofta är det även tandläkarkliniker som utför behandlingarna.

Enkel smärtfri behandling

Själva behandlingen är automatiserad. Patienter som genomgår en behandling med Brilliant Smile-metoden på en tandblekning klinik behöver normalt inte återkomma till kliniken för upprepade behandlingar. BrilliantSmile-metoden är helt smärtfri då vi använder oss av marknadsledande, milda preparat i kombination med välbalanserat plasmaljus. Samtliga tänder behandlas under tre 10 (eller 20)-minuters-perioder vid ett och samma behandlingstillfälle.

Välkommen till en professionell klinikAlexiskliniken! Störst i Sverige på tandblekning när det gäller tandblekningsbehandlingar med BrilliantSmile-metoden.

Boka tid