Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Från servitör till entreprenör

Med en resa i bagaget som tagit honom från att vara servitör, till bartender, till friskvårdsterapeut, till personlig tränare och till slut till egenföretagare och entreprenör har Alexis Hall fler titlar i sitt register än de flesta. Idag driver han Alexiskliniken och har steg för steg lyckats realisera nästintill alla sina drömmar. Vad kvarstår egentligen?

Alexis Hall driver idag en av Göteborgs mest framgångsrika skönhetskliniker och är störst i Sveriges på tandblekning med Brilliant Smile. Men, så har det såklart inte alltid varit. Alexis började sin professionella resa när han första gången kom på att han ville bli bartender. Efter att han utbildat sig till både bartender och servitör började han arbeta på Rondo på Liseberg. Under sin tid på Rondo hände det ganska ofta att han var och hälsade på sin pappa i New York och man skulle egentligen kunna säga att det var där allt började…

Importerade tandblekningar från New York

När Alexis gjorde sina resor över Atlanten för att hälsa på sin pappa började han lägga märke till en påtaglig trend bland amerikanerna, nämligen tandblekningar. Där använde de sig av tandblekningskit och även tandblekningsremsor som man kunde bleka tänderna med själv hemma

  • Jag började köpa med mig tandblekningskit och tandblekningsremsor hem till Sverige. De fanns inte här så det var många av mina polare och arbetskamrater som blev intresserade också. Så jag började sälja dem vidare och köpte fler när jag åkte tillbaka, berättar Alexis.

Resan dit Alexiskliniken är idag

Det var även under sin tid som servitör på Rondo som Alexis började förverkliga sin dröm att bli PT och börja hålla på med friskvård och massage. Han startade då en enskild firma och började utforska marken utanför restaurangbranschen. Alexis menar själv att hans framgång har att göra med hans nyfikenhet och önskan att förverkliga sina drömmar:

  • Jag har alltid varit nyfiken och tillåtit mig själv att utforska nya drömmar. När jag väl tagit reda på vad jag vill så ser jag till att nå dit. När man håller på med det man tycker om är det lättare att känna ett driv och mycket motivation

Varför tror du att Alexiskliniken blivit så framgångsrik?

  • Förutom att jag själv jobbat mycket för det, såklart, så är jag duktig på att hitta de bästa personerna att arbeta tillsammans med. Sedan har vi varit duktiga på att anpassa oss efter vad det är kunderna vill ha. Det är ett plus att arbeta med bra produkter så att du kan garantera en bra standard

Visionen inför framtiden

Nu blickar Alexis framåt och tillåter sig själv att utforska nya drömmar. När jag frågade honom vad de handlar om verkar han minst sagt vara på väg att nischa sig mot ett nytt håll:

  • Jag vill ju alltid ha kvar Alexiskliniken men min passion genom åren har mer och mer kommit att handla om marknadsföring. Jag har numera en hel del erfarenhet av det och kunskap som jag kan dela med mig av. Jag skulle vilja hjälpa andra entreprenörer med hur de ska nå ut till sin publik och marknadsföra sig

Är du nyfiken på vad Alexiskliniken sysslar med eller vill du veta mer om hur vi kommer att utvecklas i framtiden? Hör av dig till oss här.

Tidigare inlägg

Black Friday är äntligen igång!

Årets mest oslagbaraste priser på all vår tandblekning under Black Friday är igång! Köps som digitalt presentkort giltigt i ett år så

Hur länge håller tandblekning ?

Du kanske har frågat dig själv hur länge håller tandblekning?Hur lång tid din tandblekning håller det tar för dina tänder att bli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *