Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

“De vet vad de gör, de brinner för det de gör och som kund känner man det”

När man ska ta reda på varför ett företag är uppskattat eller omtyckt gäller det att inte bara rikta blicken mot alla nya kunder som hittat dit. Istället kommer man närmare svaret genom att rikta sig mot de återkommande kunderna. Michel Laporte Godorn, VD och grundare för Vimentis Group AB är och har varit en återkommande kund hos Alexiskliniken sedan 10 år tillbaka. Vi har haft nöjet att intervjua honom och få en inblick i hans relation till Alexiskliniken.

Det hela började på en spårvagn

Första gången som Michel kom i kontakt med Alexiskliniken och Alexis själv var 2009. Under den tiden tävlade Michel för Sverige i Kyokushin karate och hårdtränade för ett VM som skulle gå av stapeln i Los Angeles, USA. 

  • En dag var jag på stan och råkade se en av Alexisklinikens reklamer på en spårvagn. Det var rena slumpen egentligen. Så, gick jag dit för att få en massage. Vilket visade sig vara rätt val. Alexis har minst sagt hårda nypor, så han lyckades mangla ut mig ordentligt till och med. Vilket man verkligen behöver när man tränar på det sättet, berättar Michel

Följetongen fortsätter

Under Michels besök hos Alexis påbörjades inte bara en tid som stamkund för Michel utan också en vänskap. De är entreprenörer båda två och har följt varandra under de senaste 10 åren, förklarar Michel: 

  • Jag har följt hans resa och han har följt min. För ett tag sedan utvecklades ju verkligen hans företag och han har expanderat. Jag har med mitt företag stöttat Alexis i hans företagande och coachat honom i hans försäljningsprocesser. Han har i sin tur tillhandahållit mig med det mesta som Alexiskliniken erbjuder faktiskt! 

“De vet vad de gör”

När vi frågar Michel om vad anledningen är till att han valt att återkomma i så många år till Alexiskliniken berättar han att det finns två stora anledningar. 

  • Den första och kanske största anledningen är för att de är så noggranna. Noggrannheten genomsyrar allt de gör, hur de pratar – allt. Man känner sig alltid trygg. Jag tyckte till exempel att det var lite läskigt att bleka tänderna men kände mig helt trygg i deras händer. De vet vad de gör, de brinner för det de gör och som kund känner man det, säger Michel.

Den andra anledningen har för Michel kommit att handla om Alexis som person. Under de år som de lärt känna varandra och tagit del av varandras tjänster och produkter har Alexis karaktär som företagare blivit central, förklarar Michel: 

  • Det jag gillar med honom det är att han som företagare har work ethics som smittar av sig och jag tycker att det är rätt härligt. Jag gillar personligen att omge mig med drivna människor i alla former. Han är en av dem. När jag fikar med honom går jag alltid därifrån med egna idéer som surrar i huvudet. Han är driven, han ger sig aldrig. 

Vi tackar Michel för pratstunden och önskar honom lycka till med såväl Vimentis Group som Karaten! Är du nyfiken på vilka tjänster vi erbjuder på Alexiskliniken? Hör av dig till oss här!

Tidigare inlägg

Black Friday är äntligen igång!

Årets mest oslagbaraste priser på all vår tandblekning under Black Friday är igång! Köps som digitalt presentkort giltigt i ett år så

Hur länge håller tandblekning ?

Du kanske har frågat dig själv hur länge håller tandblekning?Hur lång tid din tandblekning håller det tar för dina tänder att bli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.