Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Den digitala skönhetskliniken

Idag är extremt många delar av vårt samhälle digitaliserat. Du kan hantera nästan alla dina ärenden online och behöver sällan ens lyfta telefonen och ringa någon längre. Trots det finns det vissa branscher som inte kommit riktigt lika långt och hittills har skönhetsbranschen faktiskt varit en utav dem. Men, tiderna förändras och nu tar Alexiskliniken täten och samlar hela sitt utbud i en helt egen app.

Skönhetsbranschen ligger i framkant när det kommer till mycket. En av de sakerna är till exempel modet att testa nya metoder och upptäcka nya funktioner i gamla metoder. Däremot har inte digitalisering präglat denna bransch speciellt mycket tidigare. Tills nu. Alexiskliniken går i spetsen för ett helt nytt sätt att hantera sina skönhetsbehov.

Gör din bokning direkt i appen

Alexiskliniken är en av de första inom branschen som lagt tid och energi på att samla alla kundens behov på ett och samma ställe. Så, i Alexisklinikens app kan du till och med boka dina olika besök direkt oavsett om du vill göra ett trådlyft, fillers eller en tandblekning. Alexisklinikens grundare, Alexis Hall uttrycker sig så här om varför appen varit viktig att ta fram:

  • Det handlar egentligen om att förstå kundernas behov. Genom att ladda ned appen har man inte bara allt på samma ställe utan man får också en hel del fördelar och förmåner. Det blir ett sätt för oss att skapa en närmare relation till kunderna

Nås av nyheter och erbjudanden först

Om du laddar ned Alexisklinikens app får du ta del av alla nyheter och erbjudanden innan alla andra. Det brukar till exempel innefatta olika kampanjer, nya behandlingar och stamkundserbjudanden.

  • Just nu erbjuder vi klinikblekning Plasma Led Pro Brilliant Smile från 995 kr, individuellt anpassade tandblekningsskenor från 2000 kr och läppförstoring med fillern Stylage 0,5 ml för 1900 kr ordinarie pris 2700 kr, säger Alexis.

Ett annat sätt att ta del av Alexisklinikens erbjudanden och nyheter är att signa upp sig på nyhetsbrevet. Det gör du på vår hemsida genom att klicka på “Nyhetsbrev” i det nedre vänstra hörnet och registrera din mailadress.

Extra förmåner

Det finns även en hel del nöje att hitta i Alexisklinikens app. Du kan till exempel delta i massa roliga tävlingar med riktigt eftertraktade priser. Dessutom finns det ett stort register av bilder på resultat av olika behandlingar. Det ger dig möjligheten att välja ut behandlingar som skulle passa dig på Alexiskliniken.

Appen finns att ladda ner där andra appar också finns, till exempel på Google Play och App Store. Har du frågor om appen eller hur man bokar en tid hos oss? Hör av dig till oss här.


Nimpos underlättar för Alexiskliniken

Alexiskliniken tog ytterligare ett stort kliv in i den digitala världen med ett kassaystem från Nimpos. Lösningen från Nimpos underlättar med bokföring och administration samtidigt som det är snabbt, smidigt och enkelt att använda. Läs mer om Nimpos på www.nimpos.com.

Tidigare inlägg

Black Friday är äntligen igång!

Årets mest oslagbaraste priser på all vår tandblekning under Black Friday är igång! Köps som digitalt presentkort giltigt i ett år så

Hur länge håller tandblekning ?

Du kanske har frågat dig själv hur länge håller tandblekning?Hur lång tid din tandblekning håller det tar för dina tänder att bli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *