Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Brygga

Vad är en brygga för tänderna?

En tandbro är en konstgjord tand som kan ersätta en eller flera tänder som saknas. Bron är byggd och ansluten till dina angränsande tänder och fungerar därmed som en fast mellanliggande. Tandbryggor placeras på intilliggande tänder förberedda på varje sida av de konstgjorda tänderna för att bilda leder mellan tänderna. Broen inkluderar huvudsakligen: En konstgjord tand som kan tillverkas av guld, ädelmetalllegeringar, porslin, plast eller en kombination av dessa material. Två kronor på intilliggande tänder håller de konstgjorda tänderna på plats.

När ska jag bygga en bro?

Om en eller flera av dina tänder saknas, om alla angränsande tänder är friska, kan du byta ut de saknade tänderna med en bro. Dental bridge-behandling hjälper till att stabilisera tänderna och förhindra tandrörelse och försämring av bett Tandsförlust kan påverka: Ditt leende och utseende.Närliggande tänder kommer att försöka fylla i de luckor som uppstår efter extraktionen och därmed förändra din betfunktion; hur de övre och nedre tänderna biter ihop.e. Mat fastnar och samlas i tandröta, vilket leder till tandköttssjukdomar och risken för tandröta.

Tidigare inlägg

Black Friday är äntligen igång!

Årets mest oslagbaraste priser på all vår tandblekning under Black Friday är igång! Köps som digitalt presentkort giltigt i ett år så

Hur länge håller tandblekning ?

Du kanske har frågat dig själv hur länge håller tandblekning?Hur lång tid din tandblekning håller det tar för dina tänder att bli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *