Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

5 fördelar med massagebehandlingar

Ökad blodcirkulation – blodcirkulationen börjar ha en positiv effekt på många organ och muskelgrupper. Massage kan mjukna och göra spända och ömma muskler elastiska och mjuka. Eftersom blodcirkulationen börjar kommer blodtrycket också att minska på lång sikt.

Förhindra ärrmassage kan mjuka bindväv och motverka ärr i muskler efter skada.

Lindra träningsvärken med en massage känns inte bara bra, men också snabbare blodcirkulation är bra för muskelsår. Massage kan också minska risken för skador under träning och hjälpa kroppen att ta bort avfallsprodukter som mjölksyra från musklerna.

Stärka immunförsvaret-massage kan öka antalet vita blodkroppar i kroppen. Lymfocyter är vita blodkroppar och de utgör den största delen av det adaptiva immunsystemet. När andelen vita blodkroppar ökar ökar kroppens motståndskraft mot infektion.

För att motverka stress när det berörs och masseras släpper det ut det ”må bra hormonet” oxytocin. Hormonet har en lugnande effekt och kan minska hjärtfrekvensen och blodtrycket. Forskning från Japan visar att stresshormonets kortisolnivåer hos studenter som får massage innan provet är lägre.

Tidigare inlägg

Black Friday är äntligen igång!

Årets mest oslagbaraste priser på all vår tandblekning under Black Friday är igång! Köps som digitalt presentkort giltigt i ett år så

Hur länge håller tandblekning ?

Du kanske har frågat dig själv hur länge håller tandblekning?Hur lång tid din tandblekning håller det tar för dina tänder att bli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *