Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

5 fördelar med massagebehandlingar

Ökad blodcirkulation – blodcirkulationen börjar ha en positiv effekt på många organ och muskelgrupper. Massage kan mjukna och göra spända och ömma muskler elastiska och mjuka. Eftersom blodcirkulationen börjar kommer blodtrycket också att minska på lång sikt.

Förhindra ärrmassage kan mjuka bindväv och motverka ärr i muskler efter skada.

Lindra träningsvärken med en massage känns inte bara bra, men också snabbare blodcirkulation är bra för muskelsår. Massage kan också minska risken för skador under träning och hjälpa kroppen att ta bort avfallsprodukter som mjölksyra från musklerna.

Stärka immunförsvaret-massage kan öka antalet vita blodkroppar i kroppen. Lymfocyter är vita blodkroppar och de utgör den största delen av det adaptiva immunsystemet. När andelen vita blodkroppar ökar ökar kroppens motståndskraft mot infektion.

För att motverka stress när det berörs och masseras släpper det ut det ”må bra hormonet” oxytocin. Hormonet har en lugnande effekt och kan minska hjärtfrekvensen och blodtrycket. Forskning från Japan visar att stresshormonets kortisolnivåer hos studenter som får massage innan provet är lägre.

Tidigare inlägg

Fakta om visdomständer

Visdomständer Visdomständer är en del av gruppen för permanenta tänder och består av 32 permanenta tänder. Vanligtvis har du fyra visdomständer, en

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *