Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

tandimplantat

Vad är ett implantat?

Implantat är konstgjorda metallrötter som sätts in i käkbenet. Sedan kan en krona eller bro installeras på toppen av roten efter behov. Implantatet är tillverkat av metalliskt titan, eftersom titan kan växa med befintlig benvävnad och därför integreras i käkbenet. Implantatet är anslutet till de förborrade skruvhålen på käkbenet för att säkerställa god kontakt mellan implantatet och käften. Implantatets struktur består vanligtvis av tre delar: Implantskruven själv (fixtur). Anslutningsfogar (avstånd), används för att fixa broar, proteser eller kronor. Bro, protes eller krona (överbyggnad).

Tidigare inlägg

Fakta om visdomständer

Visdomständer Visdomständer är en del av gruppen för permanenta tänder och består av 32 permanenta tänder. Vanligtvis har du fyra visdomständer, en

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *