Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Rotbehandling

Vad är en rotbehandling?

Om tandnerven och massan är skadade, utsatta eller döda kommer en rotkanal att bildas. Med rotfyllning kan tandnerver och bakterier i massan och rotkanalen tas bort. Rotfyllning utförs för att stabilisera tänderna och förhindra ytterligare tandproblem. Därför är behandling nödvändig för att förhindra vidareutveckling av parodontit, rotkanalinflammation, cystor eller abscesser.

Varför ska jag göra en behandling?

Om bakterierna har kommit in i tandmassan (tandmassa) krävs rotfyllning. Det finns många orsaker till skador på tänderna, exponering eller försvinnande. kanske det beror på:

Pulpit: Pulpit orsakas vanligtvis av tandkaries (djupa hål i tanden eller karieserosion). Bakterier kan tränga in i massan fritt och orsaka infektion i tandens nerver. Rotinflammation: Om massan inte behandlas finns det risk för att bakterier infiltrerar tandroten och orsakar inflammation i de omgivande benen. Fyllningen eller kronan är mycket nära tandens nerv. Detta orsakar nervdöd och döda nerver kan invaderas av bakterier. Tanden är skadad. Om tanden är blåst, knäckt eller bruten, kommer bakterierna att tränga in i tandens nerv. Tandslitage är vanligast hos äldre, men det är också vanligt hos unga människor som maler tänderna eller äter mycket sura livsmedel. Känslig tandhals. I sällsynta fall kan en rotkanal behövas om det beror på ihållande smärta. Känsliga tandkött. Rotbehandling

Här hittar du tandblekning!

Tidigare inlägg

Black Friday är äntligen igång!

Årets mest oslagbaraste priser på all vår tandblekning under Black Friday är igång! Köps som digitalt presentkort giltigt i ett år så

Hur länge håller tandblekning ?

Du kanske har frågat dig själv hur länge håller tandblekning?Hur lång tid din tandblekning håller det tar för dina tänder att bli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *