Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Varför massage

Massage har tre syften – det kan öka din hälsa, förebyggande och behandling. Regelbunden massage är ett av många sätt att ta hand om din kropp – det ska fungera långa timmar och ge dig!

En wellnessmassage är en lättare massage, resultatet är att fokusera på beröring och total avkoppling.

Massage är förebyggande, vilket innebär att musklerna kan bibehålla elasticitet och därigenom få bra blodflöde och därigenom få syresättning. På detta sätt kan du lösa de problem som kan orsakas av ensidigt arbete. Jämfört med spända muskler har släta muskler bättre skick och bättre återhämtningsförmåga. Därför är vanlig massage en bra investering för din egen hälsa!

Syftet med massageterapi är att behandla olika sjukdomar med massage som lindrar muskelspänningar – kanske du kommer att känna ömhet, stelhet och spänning? Massage kan kombineras med olika muskelsträcknings- och muskelavslappningstekniker efter behov.

Du kan få träningsvägledning som du kan göra hemma, vilket hjälper dig att lösa dina bekymmer.

Ordet massage antas komma från latin eller grekiska, som båda betyder beröring. Det här är vad som händer. Massören pressar och sträcker ut huden, bindväven, musklerna och blodkärlen för att uppnå olika effekter. Bara beröring kan ge lycka.

Tidigare inlägg

Black Friday är äntligen igång!

Årets mest oslagbaraste priser på all vår tandblekning under Black Friday är igång! Köps som digitalt presentkort giltigt i ett år så

Hur länge håller tandblekning ?

Du kanske har frågat dig själv hur länge håller tandblekning?Hur lång tid din tandblekning håller det tar för dina tänder att bli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.