Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Ellen Delins blogginlägg om oss!

Ellen Delin

Bloggaren Ellen Delin hade vägarna förbi vår klinik 11 Oktober och har skrivit ett blogginlägg om hur hon upplevde behandlingen och hennes service hos oss.

”Jag var rädd att det skulle kännas precis som hos tandläkaren, men det var inte alls obehagligt. Alexis förklarade alla steg han gjorde, vilket gjorde att jag som kund kände mig trygg. Speciellt för mig som blekte tänderna för första gången! ” skriver Ellen.

Hon fortsätter blogginlägget med:
”Och kolla här – vilken skillnad! Blev otroligt nöjd! Kommer helt klart vilja göra en blekning till nu när jag vet hur fina mina tänder kan bli. Att ha ett vitt leende gör så himla mycket. Vill visa alla mina fina tänder!”.

En ärlig och välskriven recension om oss och vår service på Alexiskliniken. Du hittar Ellen blogginlägg genom att klicka in dig här. Elin avslutar sitt inlägg med orden:

”Funderar ni på att bleka tänderna och bor eller har vägarna förbi Göteborg – välj Alexiskliniken. Det är service i världsklass och resultatet – ja, ni ser hur själva! Ett helt ärligt och genuint tips.”.

Om du är intresserad av att göra samma klinikblekning 1×40 som Ellen gjorde, klicka dig vidare här.

Tidigare inlägg

Fakta om visdomständer

Visdomständer Visdomständer är en del av gruppen för permanenta tänder och består av 32 permanenta tänder. Vanligtvis har du fyra visdomständer, en

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *