Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Ellen Delins blogginlägg om oss!

Ellen Delin

Bloggaren Ellen Delin hade vägarna förbi vår klinik 11 Oktober och har skrivit ett blogginlägg om hur hon upplevde behandlingen och hennes service hos oss.

”Jag var rädd att det skulle kännas precis som hos tandläkaren, men det var inte alls obehagligt. Alexis förklarade alla steg han gjorde, vilket gjorde att jag som kund kände mig trygg. Speciellt för mig som blekte tänderna för första gången! ” skriver Ellen.

Hon fortsätter blogginlägget med:
”Och kolla här – vilken skillnad! Blev otroligt nöjd! Kommer helt klart vilja göra en blekning till nu när jag vet hur fina mina tänder kan bli. Att ha ett vitt leende gör så himla mycket. Vill visa alla mina fina tänder!”.

En ärlig och välskriven recension om oss och vår service på Alexiskliniken. Du hittar Ellen blogginlägg genom att klicka in dig här. Elin avslutar sitt inlägg med orden:

”Funderar ni på att bleka tänderna och bor eller har vägarna förbi Göteborg – välj Alexiskliniken. Det är service i världsklass och resultatet – ja, ni ser hur själva! Ett helt ärligt och genuint tips.”.

Om du är intresserad av att göra samma klinikblekning 1×40 som Ellen gjorde, klicka dig vidare här.

Tidigare inlägg

Black Friday är äntligen igång!

Årets mest oslagbaraste priser på all vår tandblekning under Black Friday är igång! Köps som digitalt presentkort giltigt i ett år så

Hur länge håller tandblekning ?

Du kanske har frågat dig själv hur länge håller tandblekning?Hur lång tid din tandblekning håller det tar för dina tänder att bli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *