Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Hur kommer det sig att massage är så bra?

Hur kommer det sig att massage är så bra?

Fördelarna med massage är många. Värme och hudkontakt frigör oxytocin, vilket ökar blodflödet.

Detta kan orsaka att giftiga ämnen och slaggprodukter lämnar kroppen. Samtidigt får du en känsla av avkoppling och avkoppling (se taktil massage nedan). Oxytocin tros också minska aggression, ångest och stress och förbättra våra sociala färdigheter, det vill säga främja interaktion och samarbete med andra. Det finns många olika typer av massagestilar, alla med olika funktioner, följande är några av dem.

Svensk klassisk massage: Klassisk massage är helande och djupgående. Det kan minska spänningar och smärta i muskler och leder, samt svullnad orsakad av dålig blodcirkulation. Massage kan göra korta, spända muskler längre och lugnare. Det används för fitnessändamål och rehabiliteringsbehandling av muskel- och ledskador och störningar.

Tidigare inlägg

Fakta om visdomständer

Visdomständer Visdomständer är en del av gruppen för permanenta tänder och består av 32 permanenta tänder. Vanligtvis har du fyra visdomständer, en

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *