Hur kommer det sig att massage är så bra?

Hur kommer det sig att massage är så bra?

Fördelarna med massage är många. Värme och hudkontakt frigör oxytocin, vilket ökar blodflödet.

Detta kan orsaka att giftiga ämnen och slaggprodukter lämnar kroppen. Samtidigt får du en känsla av avkoppling och avkoppling (se taktil massage nedan). Oxytocin tros också minska aggression, ångest och stress och förbättra våra sociala färdigheter, det vill säga främja interaktion och samarbete med andra. Det finns många olika typer av massagestilar, alla med olika funktioner, följande är några av dem.

Svensk klassisk massage: Klassisk massage är helande och djupgående. Det kan minska spänningar och smärta i muskler och leder, samt svullnad orsakad av dålig blodcirkulation. Massage kan göra korta, spända muskler längre och lugnare. Det används för fitnessändamål och rehabiliteringsbehandling av muskel- och ledskador och störningar.

Dela detta inlägg

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Mer inlägg från oss

Uncategorized

Vilken tandblekning är bäst?

Den bästa tandblekning hos oss är 3×20 min med tre omgångar gel. Brilliant Smiles klinikbehandling är perfekt för dig som vill ha snabba och effektiva

Tandblekning

Är tandblekning skadligt?

Alla Brilliant Smiles preparat är pH-neutrala och EU-godkända. Våra geler innehåller också tillsatser som motverkar ilningar och stärker emaljen. Vi använder plasmaljus med minimal värmeutveckling,