Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Varför vita tänder är viktigt!

År 2012 genomförde dejtingsajt match.com en storskalig studie och frågade 5 500 ensamstående män och kvinnor i USA vilka egenskaper som är viktigast när man bedömer potentiella datum. Studien drog slutsatsen att tänder är den enskilt viktigaste faktorn vid bedömning av möjliga partners. Femtioåtta procent av männen och 71% av kvinnorna rankar tänderna först, mycket mer än kläder, hår eller sätt att tala.

Professor Helen Fisher från Rutgers University, en av forskarna i denna studie, sa till USA Today: ”Bra tänder är bra instruktioner för hälsa, dricka, röka och äta.”

Forskare tror att tänder spelar en viktig roll i vårt sätt att bedöma andra, vilket orsakas av tänder som ger oss mycket information om en person. Vi människor har alla en genetisk förmåga att bedöma andras hälsa och arv bara genom att titta på tänderna. Dessutom förändras tändernas färg med åldern, vilket gör att tänderna blir vitare och får oss att se yngre ut. Vita och raka tänder får dig att se ung och frisk ut, vilket gör dig mer attraktiv.

Dina tänder är dock inte bara viktiga för dejtingsmöjligheter. Andra studier har visat att utseendet på tänder åtminstone är avgörande för att få ett jobb erbjudande. Forskare visar att raka och vita tänder får dig att se smartare, mer social och bättre att vara ledare. Dessa egenskaper är avgörande för dina chanser att få ett jobb. Enligt forskning som utförts av det amerikanska företaget Crest 2007 om mock-jobbintervjuer har människor med vita tänder större chans att få jobb och högre lön.

Tidigare inlägg

Black Friday är äntligen igång!

Årets mest oslagbaraste priser på all vår tandblekning under Black Friday är igång! Köps som digitalt presentkort giltigt i ett år så

Hur länge håller tandblekning ?

Du kanske har frågat dig själv hur länge håller tandblekning?Hur lång tid din tandblekning håller det tar för dina tänder att bli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *