Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Tänder som status

Tandhälsan har förbättrats, men inte för alla. Den sociala klyftan ökar och många människor går fortfarande inte till tandläkaren eftersom det kostar för mycket. Samtidigt utvecklas kosmetisk tandvård och fler och fler människor vitnar tänderna.

-Det visar att du har social status när det gäller kost och egenvård, så status är en indikator på hälsa. Hans Sandberg, en lärare och biträdande överläkare vid Karolinska avdelningen för tandvård, sa att det visade en känsla av friskhet.

Män har alltid velat ha vita tänder. I det gamla Egypten blandades pulveriserad pimpsten med vinäger och applicerades på tänderna. I Rom användes mänsklig urin som blekmedel. Inte konstigt att urinen innehåller ammoniak, vilket naturligt vitnar tänderna.

Tidigare inlägg

Black Friday är äntligen igång!

Årets mest oslagbaraste priser på all vår tandblekning under Black Friday är igång! Köps som digitalt presentkort giltigt i ett år så

Hur länge håller tandblekning ?

Du kanske har frågat dig själv hur länge håller tandblekning?Hur lång tid din tandblekning håller det tar för dina tänder att bli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *