Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Henrik om vår tandblekning

Hampus testar att göra tandblekning hemma hos oss på Alexiskliniken

Henrik är 27 år och bor i Göteborg. Han samlade mycket missfärgning av snus och blekte tänderna två gånger med Brilliant Smile Clinic. Det här är vad Henrik sa.

1.Vilken behandling har du gjort och har du torkat tänderna tidigare?
Jag gjorde tandblekning på Brilliant Smiles Clinic båda gånger. Innan dess hade jag aldrig blekt tänderna.

2.Har du några biverkningar under eller efter behandlingen?
Under de flesta behandlingarna kände jag ingenting, men under den sista omgången var hundtänderna ömma. Annars går allt bra! Efter behandlingen kände jag också en liten stickning i flera timmar. Men under min sista tandblekning på kliniken kände jag ingen irritation under eller efter behandlingen.

3.Är du nöjd med resultatet? Hur länge höll det?
Jag är nöjd, men för att jag snusade mycket kaffe tror jag att en viss missfärgning har återhämtat sig efter den första tandblekningen (ca 6 månader). Sedan valde jag att bleka tänderna igen. Jag tycker att resultatet av den andra tandblekningen är bättre än den första behandlingen! Men det kan bero på att jag använde din produkt. Det bör förhindra missfärgning.

4.Varför valde du att använda metoden ”Bright Smile” för blekning?
Jag blev rekommenderad av några vänner, och de sa att det skulle vara en säker och bra tandblekning.

5.Skulle du rekommendera ”Bright Smile” till dina vänner?
Ja det stämmer!

Förtydligande: * Båda Henriks kliniska tänder behandlades med standardblekning, 20% väteperoxid, 3×20 minuters fototerapi. Om du till exempel gnisslar tänder eller tuggar hårt kan emaljen och dentinet vara särskilt känsliga. Detta kan orsaka samma irritation som karies, eftersom dentinet exponeras och orsakar tillfällig irritation på tänderna. Vi frågade Henrik, han gnisslade tänderna och han svarade på frågan, ja. Sedan den första blekningsmöjligheten har Henrik använt Brilliant Smiles munvårdsprodukter som kan eliminera irritation och ny missfärgning. Det kan vara anledningen till att han inte fick någon irritation efter den sista blekningen och det fanns en vit skugga på hans tänder.

Illningar:
Kunder bör utföra tandundersökningar före tandblekning för att utesluta karies eller andra faktorer. Om du gör det är inte en farlig bieffekt av att bleka tänderna att använda metoden ”ljusa leende” för att stimulera tänderna. Eftersom missfärgningen inuti tandemaljen har tagits bort är tänderna inte onormalt känsliga för värme och kyla efter behandling. Vanligtvis inom en dag försvinner det inom några timmar. Alla resultat och biverkningar är individuella. Det viktiga att komma ihåg är att preparatet ska vara neutralt och inte korroderar tandemaljen. Och var också uppmärksam på vilken form av fototerapi som görs. Vitblekning av laser orsakar vanligtvis långvarig irritation eftersom lasern värmer tänderna och i vissa fall kan orsaka biverkningar i form av massatilldragning.

Tidigare inlägg

Black Friday är äntligen igång!

Årets mest oslagbaraste priser på all vår tandblekning under Black Friday är igång! Köps som digitalt presentkort giltigt i ett år så

Hur länge håller tandblekning ?

Du kanske har frågat dig själv hur länge håller tandblekning?Hur lång tid din tandblekning håller det tar för dina tänder att bli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *