Starkare och vitare tänder med Brilliant Smile

De flesta munvårdsprodukter som idag marknadsförs som lågbudget “whitening”-produkter i butiker, har ingen bevisad effekt. De fåtal produkter som har en faktisk effekt brukar uppnå denna genom en hög slipverkan. Detta är något som skadar tändernas emalj och ska därför inte användas under längre period.

Brilliant Smiles munvårdsserie löser upp ytliga missfärgningar med hjälp av aktiva ingredienser och har ingen skadlig slipverkan. Dessa ingredienser är väl beprövade och vanligt förekommande i sofistikerade munvårdsprodukter. Studier som bevisar de aktiva ingrediensernas effekt finns väl dokumenterade.

Till skillnad från många andra producenter som har olika tandkrämer för olika behov, tex: sensitive, whitening, karies kontroll etc., så har Brilliant Smile samlat ihop alla fördelar i sina samtliga produkter.

 • Skyddar effektivt mot karies
  Stärker emaljen och bidrar till god munhälsa
  Förebygger, vårdar och lindrar ilningar och känsliga tänder
  Motverkar effektivt plack och tandsten
  Förebygger tandlossning och tandköttsinflammation
  Motverkar dålig andedräkt
  Ger vitare tänder och motverkar uppkomst av nya missfärgningar

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Mer inlägg från oss

Uncategorized

Varför skall du le mer?

1. Leende påverkar humör Genom att öppna smiley ansiktet kan du övertyga dig själv att vara glad även om du är arg. Nya studier har

Uncategorized

Starkare och vitare tänder med Brilliant Smile

De flesta munvårdsprodukter som idag marknadsförs som lågbudget “whitening”-produkter i butiker, har ingen bevisad effekt. De fåtal produkter som har en faktisk effekt brukar uppnå