Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Är tandblekning skadligt?

Alla Brilliant Smiles preparat är pH-neutrala och EU-godkända. Våra geler innehåller också tillsatser som motverkar ilningar och stärker emaljen. Vi använder plasmaljus med minimal värmeutveckling, detta skadar inte pulpan inne i tanden som annars är värmekänslig. Plasmaljuset är också helt fritt från skadliga våglängder och cancerframkallande UV-strålar. Vi är måna om dig som kund och en behandling med Brilliant Smile ska ge dig ett bra resultat – både snabbt och säkert!

Tandblekning med Brilliant Smile Sweden är helt ofarligt! För oss är säkerheten lika viktig som resultatet! Detsamma gäller tyvärr inte för alla tandblekningsmetoder. Väteperoxid bryter ner missfärgningar i tanden utan att skada eller förändra tandens emalj. Det som däremot kan skada emaljen är preparat som inte är pH-neutrala då dessa kan fräta på emaljen. Frätningskador är smärtsamt och ger både långvariga besvär och mindre hållbara blekningsresultat.

Tidigare inlägg

Fakta om visdomständer

Visdomständer Visdomständer är en del av gruppen för permanenta tänder och består av 32 permanenta tänder. Vanligtvis har du fyra visdomständer, en

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *