Vilken tandblekning är bäst?

Fanny gör Tandblekning 1x40 min hos Alexiskliniken

Den bästa tandblekning hos oss är 3×20 min med tre omgångar gel. Brilliant Smiles klinikbehandling är perfekt för dig som vill ha snabba och effektiva resultat på ett bekvämt sätt. Behandlingen utförs på klinik vid ett tillfälle och det tar sammanlagt 1 – 1,5 timmar. Man börjar med putsning av tänderna för att ta bort ytliga beläggningar och fläckar. Därefter appliceras protector, en flytande plastmassa som appliceras längs med tandköttskanten för att skydda tandköttet från gelen. Gel med väteperoxid appliceras direkt på tänderna och aktiveras med blått plasmaljus. Ljuset i sig bleker inte, dess syfte är att påskynda blekningsprocessen genom aktivering av gelen. Under hela behandlingen appliceras gelen totalt tre gånger.

SNABBT OCH EFFEKTIVT

•  Utförs på klinik vid ett tillfälle
•  Enkel procedur för utövaren
•  Aktivering med ljus snabbar på blekningsprocessen