Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Ger tandblekning effekt?

Ger tandblekning effekt?

Nu kan de flesta av oss kraftigt förbättra färgen på tänderna genom säkra, snabba och kostnadseffektiva metoder. Det tar bara cirka 60 minuters behandling för att synligt bleka tänderna! Ofta beror missfärgning på grund av rökning / snus, kaffe etc. Dessutom minskar vitheten vanligtvis med åldern. Det finns också mer ovanliga typer av missfärgningar orsakade av till exempel stroke eller olycka, droger eller vissa sjukdomar. Överdrivet intag av fluor vid tandförkalkning (i barndomen) kan också orsaka missfärgning av tänderna. Detta kallas ofta fluoros och det verkar som vita eller gulbruna fläckar på tänderna.

Vad är det som bleker tänderna?

Väteperoxid, eller ämnen som bryts ner till väteperoxid som exempelvis karbamidperoxid, är den vanligaste aktiva ingrediensen i tandblekningspreparat. När väteperoxid oxiderar frigörs fria syreradikaler som bryter ner organiskt material till koldioxid och vatten. Missfärgningarna som sitter i tänderna är till exempel rester från kaffe, tobak, mat etc. vilket är organiska material som bryts ner. Emaljen är inte organiskt material och påverkas därför inte.

Tidigare inlägg

Black Friday är äntligen igång!

Årets mest oslagbaraste priser på all vår tandblekning under Black Friday är igång! Köps som digitalt presentkort giltigt i ett år så

Hur länge håller tandblekning ?

Du kanske har frågat dig själv hur länge håller tandblekning?Hur lång tid din tandblekning håller det tar för dina tänder att bli

1 reaktion på ”Ger tandblekning effekt?”

  1. Pingback: Vanliga frågor om tandblekning - Alexiskliniken | Tandblekning Göteborg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *