Tar tandblekning lång tid?

Tandblekning hemma, hur går det till?

Hur lång tid det tar att uppnå önskat resultat beror på vilka förutsättningar du har samt vilken behandlingsmetod du väljer. Vid hemblekning i skena är det vanligast att man bleker tänderna i 7 dagar, om behandlingen sker under dagtid eller nattetid avgörs vid din konsultation.

Vid en klinikblekning får man ett betydligt snabbare resultat. Detta beror delvis på att man ofta använder starkare preparat men också eftersom en klinikblekning innebär att man ljusbehandlar tänderna i tre omgångar. Lampan påskyndar blekningsprocessen eftersom gelen oxiderar snabbare.

Jämfört med äldre och mer invecklade metoder med halogenlampor och dylikt är tandblekning med LED-Plasmaljusteknologi mycket bekvämt och ger fantastiska resultat. Räkna med att en klinikblekning inklusive för- och efterkonsultation tar 1,5-2 timmar.

Vill du ha mer ingående information kan du läsa mer om våra tillgängliga behandlingsmetoder.

Black Friday är äntligen igång!

Årets mest oslagbaraste priser på all vår tandblekning under Black Friday är igång! Köps som digitalt presentkort giltigt i ett år så

Hur länge håller tandblekning ?

Du kanske har frågat dig själv hur länge håller tandblekning?Hur lång tid din tandblekning håller det tar för dina tänder att bli

Din e-postadress kommer inte publiceras.