Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Tandblekning – Blek tänderna hemma

Hur man bleker tänderna hemma

Undrat över tandblekning – blek tänderna hemma? Enklaste tandblekningen till ett väldigt bra pris är att bleka tänderna hemma. Det finns många olika produkter anpassade för tandblekning hemma på nätet men många utav dem ger dåligt resultat. Därmed har vi tillsammans med Brilliant Smile gjort professionella individuellt anpassade skenor som är avgjutna efter dina tänderna och passar som handen i handsken.

Anledningar till missfärgade tänder

Det är vanligt att man inte har helt vita tänder. Allas tänder har olika nyanser och tänderna blir oftats naturligt mörkare med åren. Självklart påverkar utomstånde faktorer såsom färgad mat, rökning & snusning färgen på dina tänder.

Går det att bleka tänderna hemma?

Går det att göra en tandblekning för vitare tänder hemma? Vita tänder är något som inte bara är attraktivt och tyder på god munhälsa utan även något som många av oss vill ha och visst kan man fixa det med hemmablekning. Vi har lätttigänngliga estetiska behandlingar och våra smara hemmaprodukter ger resultat.

Hur bleker man tänderna hemma?

Tandblekning blek tänderna hemma när du känner för det – nu har vi individuellt anpassade skenor. Effektiv tandblekning med fördelarna att du får full kontroll över processen och kan själv avsluta din blekning när du känner dig nöjd med resultatet eller bättra på när tänderna börjar missfärgas igen. 

Såhär bleker man tänderna hemma:

  1. 1. Avgjuta dina tänder
  2. Avtryck av dina tänder görs professionellt på vår klinik. Du kommer till oss och vi undersöker tänderna för att senare göra ett avtryck. En vecka efteråt är skenan redo att hämtas ut.

2. Hämta ut skenan

Nu är din individuellt anpassade skenor klara för att du skall kunna bleka tänderna. Du kommer bli instruerad hur man använder sina blekningsskenor och hur mycket gelé du skall använda.

2. Blek tänderna hemma

Nu kan du bleka tänderna hemma framför Netflix eller när du läser din favoritbok. Så fort du önskar mer resultat är det bara att göra en ny tandblekning, smidigt va?

Tidigare inlägg

Black Friday är äntligen igång!

Årets mest oslagbaraste priser på all vår tandblekning under Black Friday är igång! Köps som digitalt presentkort giltigt i ett år så

Hur länge håller tandblekning ?

Du kanske har frågat dig själv hur länge håller tandblekning?Hur lång tid din tandblekning håller det tar för dina tänder att bli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *