Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Kampanj: Tandblekning endast 495:-

Åh du vackra Svenska sommardag vad du har vart saknad! 🐬 Vi hoppas ni njuter av vårt avlånga land och dess natur. I vanlig ordning kör vi igång vår efterlängtade sommarkampanj, och iår är vi extra bjussiga!😀

Vår populäraste tandblekning – Tandblekning 1×40 min inkl tandpolering ger vi dig nu för endast 495:-, en bättre deal hittar ni inte någonstans! Vi använder vår senaste Ljusenhet Plasma Led Pro tillsammans med det Svenska varumärket Brilliant Smile. Dessutom ger vi er 50% rabatt på NanoSeal + när du köper via vår shop.

Begränsat erbjudande, Köp nu genom att klicka här!

Tidigare inlägg

Fakta om visdomständer

Visdomständer Visdomständer är en del av gruppen för permanenta tänder och består av 32 permanenta tänder. Vanligtvis har du fyra visdomständer, en

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *