Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Akut Tandvård i Göteborg

Har du ont i dina tänder eller problem med tänderna och behöver akut hjälp av tandläkare i Göteborg? Vi kan hjälpa dig oavsett!

Att ha tandvärk och få akuta besvär med dina tänder är inget du kan ro för eller planera inför. Vi är väl medvetna hur ont och jobbigt det kan vara med akut tandvärk.

Våra tändläkare finns tillgängliga i Centrala Göteborg och du möter tandläkare och tandläkarehygenister som är engamerade med glädje och kunskap. Vi har en bred kompotens ifrån allt som enklare tandkontroller till mer avancerad tandläkarevård. Vi ser till att vi alltid använder den senaste tekniken och behandlingsmetoderna.

Dessutom är vi väldigt duktiga med dig som har tandläkarskräck och jobbar extra hårt på att du skall känna dig lugn och trygg under ditt besök hos oss.

Lediga tider akut tandvård

Välkomna till oss i Centrala Göteborg

Våra tändläkare finns tillgängliga i Centrala Göteborg med lättillgängliga parkeringsplatser och du möter tandläkare och tandläkare hygienister som är engagerade med glädje och kunskap.

Vi har en bred kompetens ifrån allt som enklare tandkontroller till mer avancerad tandläkarevård. Vi ser till att vi alltid använder den senaste tekniken och behandlingsmetoderna.

Dessutom är vi väldigt duktiga med dig som har tandläkarskräck och jobbar extra hårt på att du skall känna dig lugn och trygg under ditt besök hos oss.

Ovanför hittar du våra lediga tider vid akut tandvärk, om du slagit ut en tand eller har akuta besvär i munnen eller tänder så hjälper vi dig att hitta en ledig tid hos vår tandläkare.

Hur går det till med akut tandvård?

Tyvärr så händer förr eller senare oss alla att man behöver boka in en akuttid hos tandläkaren. Ju tidigare man tar tag i att besöka en tandläkare desto bättre är det då saker man själv tror inte är något större problem kan leda till svåra besvär och värk.

När du kommer för att göra en akut tandvårdundersökning kollar tandläkaren noga igenom dina tänder och munhälsa, i många fall brukar röntgen behövas göra för att verifiera problemet och kunna ställa en diagnos. Tandläkaren kan också knacka på tänderna för att ta reda på vart det är mer ömt och så brukar man leta sig fram till smärtan med hjälp av kyla, värme och el.

Akutundersökningen varierar i tid beroende på hur snabbt man kan diagnotisera problemet. Oftast är det en snabb titt men ibland händer det att man måste göra mindre operationer. Vi ser altid till att återgälda så att du blir symtomfri genom att lindra och bota den smärta du har.

Vad kostar akut tandvård?

När du söker akuttandvård hos oss betalar du alltid grundkostaden för en akutundersökning, därefter tillkommer kostader på det återfärder tandläkaren behöver göra under besöket.

Kan jag göra något själv innan jag får en akuttid?

Att bleka sina tänder har blivit allt mer populärt och det finns många preparat att köpa som sägs göra tänderna vitare. Det finns tydliga regler om vilka blekmedel som får säljas. Behandlingen görs antingen på en tandvårdsmottagning eller hemma av dig själv, men du ska alltid undersökas av en tandläkare eller en tandhygienist först. Tandblekning får inte utföras på personer under 18 år.

Hur undviker jag problem med tänderna?

Behöver du hjälp med att hitta tid för en vanlig tandläkareundersökning? Klicka här.

Jag har tandläkarskräck

Vi vet att många oroar sig för att gå till tandläkaren. Tandfobi är mycket vanligt - så många som 40% av människorna har det - men om det får dig att undvika att gå till tandläkaren kan problem uppstå. Om de lämnas obehandlade kan infektioner, skador, felaktiga bett eller andra saker utvecklas och förvärras - och ju längre det lämnas obehandlat, desto mer smärtsamt blir det för dig och din plånbok.

Om du lider av tandfobi är det bäst att berätta för oss. Vi gör allt för att göra ditt besök hos oss så säkert och bekvämt som möjligt, oavsett hur lång tid det tar eller hur mycket behandling som behövs. Vi kan också komma överens om att ditt första samråd med oss endast inkluderar ett telefonsamtal. På det här sättet kan vi förstå varandra, du kan berätta om dina problem och vi kan ta fram den mest tillfredsställande behandlingsplanen för dig.

Din trygghet vid akut tandvärk

Det är lätt att komma till vår vänliga klinik i Södra Guldheden, Göteborg, och du kan alltid få förstklassig professionell behandling i en säker och tyst miljö. Vi kommer att fortsätta med vidareutbildning och använda de senaste metoderna och teknikerna inom tandvårdsindustrin. Vid större operationer arbetar vi nära med kirurgiska experter. Genom att arbeta med oss kan du därför få förstklassig behandling i en säker och lugn miljö.

Chatta med tandläkare

Via vår chatt i högra hörnet kan du ta kontakt direkt med vår tandläkare som finns tillgänglig att svara på dina frågor.