Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Avancerade ingrepp

Behöver du göra en kontroll inför din tandblekning hos oss? Vi erbjuder allmäntandvård till ett förmånligt pris.

Vår klinik har både erfarenhet och expertis att utföra de flesta typer av operationer, inklusive rotkanaler, implantat, tandreglering, ocklusionsbehandling och tandblekning.

Vi använder alltid den senaste vetenskapen och tekniken och genom att kombinera våra 60 års erfarenhet kan vi vara säkra på att vi tar hand om dig. Vid behov samarbetar vi också med specialister inom tandkirurgi, ocklusion av rotkanaler, tandutdragning och bettfysiologi.

Om större operationer krävs ska du alltid diskutera dina önskemål så dina estetiska och ekonomiska mål värdesätts. Du kan ringa oss när som helst för att boka ett brådskande möte om du vill. Om du har tappat en tand är det bäst att hålla den i munnen eller i mjölk, men aldrig med kranvatten.

Lediga tider för avancerade ingrepp

Välkomna till oss i Centrala Göteborg

Våra tändläkare finns tillgängliga i Centrala Göteborg med lättillgängliga parkeringsplatser och du möter tandläkare och tandläkare hygienister som är engagerade med glädje och kunskap.

Vi har en bred kompetens ifrån allt som enklare tandkontroller till mer avancerad tandläkarevård. Vi ser till att vi alltid använder den senaste tekniken och behandlingsmetoderna.

Dessutom är vi väldigt duktiga med dig som har tandläkarskräck och jobbar extra hårt på att du skall känna dig lugn och trygg under ditt besök hos oss.

Bör jag kolla upp mina tänder?

De flesta tandsjukdomar upptäcks under regelbundna tandprov, även innan de orsakar synliga symtom. Håligheter, håligheter, tandförlust, bruxism etc. Om det upptäcks i tid blir allt mycket lättare.

Som i alla hälsor är förebyggande alltid det bästa läkemedlet. Se till att vara duktig med tandborstar, tandtråd, tandpetare och se upp för godis. Detta gör livet svårt för bakterier i dina tänder. Om du har några frågor om tandvård i hemmet, tveka inte att kontakta oss.

Jag har tandläkarskräck

Vi vet att många oroar sig för att gå till tandläkaren. Tandfobi är mycket vanligt - så många som 40% av människorna har det - men om det får dig att undvika att gå till tandläkaren kan problem uppstå. Om de lämnas obehandlade kan infektioner, skador, felaktiga bett eller andra saker utvecklas och förvärras - och ju längre det lämnas obehandlat, desto mer smärtsamt blir det för dig och din plånbok.

Om du lider av tandfobi är det bäst att berätta för oss. Vi gör allt för att göra ditt besök hos oss så säkert och bekvämt som möjligt, oavsett hur lång tid det tar eller hur mycket behandling som behövs. Vi kan också komma överens om att ditt första samråd med oss ​​endast inkluderar ett telefonsamtal. På det här sättet kan vi förstå varandra, du kan berätta om dina problem och vi kan ta fram den mest tillfredsställande behandlingsplanen för dig.

Din trygghet vid akut tandvärk

Det är lätt att komma till vår vänliga klinik i Södra Guldheden, Göteborg, och du kan alltid få förstklassig professionell behandling i en säker och tyst miljö. Vi kommer att fortsätta med vidareutbildning och använda de senaste metoderna och teknikerna inom tandvårdsindustrin. Vid större operationer arbetar vi nära med kirurgiska experter. Genom att arbeta med oss ​​kan du därför få förstklassig behandling i en säker och lugn miljö.

Chatta med tandläkare

Via vår chatt i högra hörnet kan du ta kontakt direkt med vår tandläkare som finns tillgänglig att svara på dina frågor.