Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Fillers i Göteborg

Vi utför fillers mitt i centrala Göteborg.

Behandlingen utförs av läkare.

4.7

Kundnöjdhet Facebook

5/5

#1

Rekommenderad klinik i Göteborg

5/5

4.5

Kundnöjdhet Boka Direkt

5/5

Hur fungerar fillers?

Fillers efterliknar kroppens egen hyaluronsyra och är en gel som är framtagen på kemisk väg. När man åldras minskas kroppens egna tillverkning av hyaluronsyra och som resultat av det bildas rynkor och fåror som blir djupare och huden förlorar tidigare spänst. Fillers injiceras i rynkor och veck i ansiktet och slätar ut dem.

Behandlingsområden med fillers är t.ex. att ge läpparna en tydligare kontur, och/eller öka volym i läpparna. Man kan dra upp sura mungipor, fylla ut ”argrynkan” (glabella) mellan ögonen samt fylla ut linjerna som går från näsan ner till munnen ( nasolabialveck).

Dessa behandlingsområden är de vanligaste men man kan även skulptera kindben, öka volym i kinderna. Hyaluronsyra är en icke-permanent filler som bryts ner och försvinner precis som kroppens egna hyaluronsyra.

Resultatet efter en injektionsbehandling håller i sig i ungefär 6-9 månader. Om det är första gången man blir injicerad och man vill behålla resultatet rekommenderas att fylla innan allt hunnit gå ur , för då får man börja om från början igen. Fyller man på efter 2-4 månader håller resultatet i sig längre.

Vart kan man använda fillers?

Rökrynkor

Med åldern framträder linjer på överläppen. Dessa kan upplevas som besvärande och kan med fördel behandlas med fillers

Tear troughs

För ett piggare utseende kan håligheter under ögonen som ger mörka skuggor behandlas med fillers.

Sura mungipor

Genom behandling med fillers kan nedåtvända mungipor lyftas uppåt, med ett gladare utseende som resultat.

Nasolabialveck & marionettlinijer?

Fillers är en mycket effektiv behandling för att släta ut nasolabialveck, fåror mellan överläpp och kind, och marionettlinjer, fåror mellan haka och kind.

Läppar

Förstoring och omformning av läpparna är ett av de vanligaste användningsområdena för fillers. Med fillers i läpparna kan karaktärsdrag förstärkas, förlorad volym ersättas och asymmetri korrigeras.

Stylage

Stylage innehåller hyaluronsyra som är ett kroppseget, icke animaliskt och är ej permanent. Hyaluronsyran återskapar den förlorade volymen i rynkor, fåror, ärr, gropar och har en smörjande effekt på huden. Stylage är den enda fillern som innehåller den naturliga antioxidanten mannitol vilken ger mindre svullnad och rodnad direkt efter behandlingen. Behandlingen påvisar ett fantastiskt resultat omedelbart med kort konvalescens tid. Hållbarhet ca 6-12 månader beroende på behandlingsområde och är med andra ord inte permanent. S.m.a.r.t-produktionsprocessen är en noggrann kvalitetskontroll och säkerställer en minimal risk för biverkningar.

Stylage filler som är den nya tredje generationens filler. Stylage är är säker, hållbar och världens mest högklassiga sortiment av filler.

Våra behandlingar inom fillers

Såhär går behandlingen till

Boka Gratis konsultation

Innan du genomför din första behandling gör vi en konstandsfri konsultation där vi går igenom dina förväntingar och frågor. Du fyller i formuläret för gratis konsultation genom att klicka här

Första behandlingen

När du genomgått din konstadsfria konsultation kommer du kunna boka in en tid för att kunna genomföra din behandling utförd av vår läkare.

Klar!

Nu är din behandling avslutad! Har du fortfarande frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss.

PGA rådande omständigheter tar vi endast
emot intresseanmälan för konsulation.

Pga rådande situation har vi begränsat antalet behandlingar inom rynkreducering, fillers & trådlyft. Därmed kan det ta tid innan du får en konsultation bokad. Vi svarar så snabbt vi kan i den mån det går.

Efter du fyllt i formuläret kommer vi att ta kontakt med dig för inbokning av konsultation så snabbt som möjligt. Se till att alla uppgifter är ifyllda.

Vanliga frågor och svar

Som är bra att känna till innan bokning eller köp.

Innan din behandlingen är viktigt att man gör en ordentlig konsultation där du får information om materialet, hur behandlingen går till, vi fyller tillsammans i din journal.
För att bedöva aktuellt område får du en bedövningssalva innehållande lidocaine (samma som i tandläkarbedövning) vilken skall verka i ca 15 min. Området tvättas av med klorhexidinsprit.

Nålen som jag använder är en liten tunn nål och stick antalet beror på område och hur stor volym som behövs. Det kan spänna och  sticka till lite.
Om du använt/ använder blodförtunnande medicin (Voltaren, Omega 3, etc), har din menstruation samt om du dagarna innan druckit alkohol kan det blöda lite mer.
Fillern bryts allt eftersom ner till socker och vatten i kroppen.

1. Vidrör inte området första dygnet, bara nya läppstift, glans och krämer första dygnet.


2. Undvik hård träning, sol och solarium första dagarna.

Eftersom preparaten är uppbyggda av den kroppsidentiska substansen Hyaluronsyra bryts det ner på ett naturligt sätt. Det är tryggheten med preparaten men skapar också begränsnigar för hållbarheten. Med Restylan är den generella hållbarheten 3-9 månader. Med Juvederm, som har en unik korslänkningsteknologi vilket bildar en nätliknande struktur, är den generella hållbarheten 6-12 månader.

Individuell svullnad, rodnad och blåmärke kan uppstå vid behandlingen vilka försvinner 3-4 dagar efter behandlingen.
Du kan känna en viss ömhet efter behandlingen och en pulserande känsla när bedövningen avtar ca 3 timmar efter.
Det fina slutresultatet kan du efter ungefär 1 vecka.

– Precis som med alla fillers kan det direkt efter behandlingen uppstå viss lindrig, övergående rodnad och viss svullenhet kan ses vid injektionsstället. Det är dock inget som ger några sociala begränsningar utan kan lätt döljas med make-up och är lika för alla Fillers”.

Nej behandlingen går fort och vanligen behövs ingen bedövning eller specifik smärtlindring. Preparatet i sig innehåller smärtreducering. Undantaget är behandling av läppar,  som har rikligt med nerver, där kompletterar vi ofta med extern bedövningssalva för att göra behandlingsupplevelsen mer skonsam.