Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

FILLERS – LÄPPFÖRSTORING I GÖTEBORG

Förstoring och omformning av läpparna är ett av de vanligaste användningsområdena för fillers. Med fillers i läpparna kan karaktärsdrag förstärkas, förlorad volym ersättas och asymmetri korrigeras.

Nasolabialveck och marionettlinijer. Fillers är en mycket effektiv behandling för att släta ut nasolabialveck, fåror mellan överläpp och kind, och marionettlinjer, fåror mellan haka och kind. Fåror i dessa områden blir mer framträdande då man åldras, men kan också finnas naturligt hos yngre personer.

Sura mungipor

Genom behandling med fillers kan nedåtvända mungipor lyftas uppåt, med ett gladare utseende som resultat.För ett piggare utseende kan håligheter under ögonen som ger mörka skuggor behandlas med fillers.

Rökrynkor

Med åldern framträder linjer på överläppen. Dessa kan upplevas som besvärande och kan med fördel behandlas med fillers.

Accentuering av kindben, skulptering av käkben, utfyllnad av skrattrynkor och insjunkna tinningar är andra områden som lämpar sig väl för behandling med fillers.

Stylage

Stylage innehåller hyaluronsyra som är ett kroppseget, icke animaliskt och är ej permanent. Hyaluronsyran återskapar den förlorade volymen i rynkor, fåror, ärr, gropar och har en smörjande effekt på huden.

Stylage är den enda fillern som innehåller den naturliga antioxidanten mannitol vilken ger mindre svullnad och rodnad direkt efter behandlingen. Behandlingen påvisar ett fantastiskt resultat omedelbart med kort konvalescens tid.

Hållbarhet ca 6-12 månader beroende på behandlingsområde och är med andra ord inte permanent. S.m.a.r.t-produktionsprocessen är en noggrann kvalitetskontroll och säkerställer en minimal risk för biverkningar.

Stylage filler som är den nya tredje generationens filler. Stylage är är säker, hållbar och världens mest högklassiga sortiment av filler.

Injektionsbehandling – Fillers

Fillers efterliknar kroppens egen hyaluronsyra och är en gel som är framtagen på kemisk väg.

När man åldras minskas kroppens egna tillverkning av hyaluronsyra och som resultat av det bildas rynkor och fåror som blir djupare och huden förlorar tidigare spänst. Fillers injiceras i rynkor och veck i ansiktet och slätar ut dem.

Behandlingsområden med fillers är t.ex. att ge läpparna en tydligare kontur, och/eller öka volym i läpparna. Man kan dra upp sura mungipor, fylla ut ”argrynkan” (glabella) mellan ögonen samt fylla ut linjerna som går från näsan ner till munnen ( nasolabialveck).

Dessa behandlingsområden är de vanligaste men man kan även skulptera kindben, öka volym i kinderna. Hyaluronsyra är en icke-permanent filler som bryts ner och försvinner precis som kroppens egna hyaluronsyra.

Resultatet efter en injektionsbehandling håller i sig i ungefär 6-9 månader. Om det är första gången man blir injicerad och man vill behålla resultatet rekommenderas att fylla innan allt hunnit gå ur , för då får man börja om från början igen. Fyller man på efter 2-4 månader håller resultatet i sig längre.

Info om hur fillers behandlingen går till

Innan din behandlingen är viktigt att man gör en ordentlig konsultation där du får information om materialet, hur behandlingen går till, vi fyller tillsammans i din journal.
För att bedöva aktuellt område får du en bedövningssalva innehållande lidocaine (samma som i tandläkarbedövning) vilken skall verka i ca 15 min. Området tvättas av med klorhexidinsprit.

Nålen som jag använder är en liten tunn nål och stick antalet beror på område och hur stor volym som behövs. Det kan spänna och  sticka till lite.
Om du använt/ använder blodförtunnande medicin (Voltaren, Omega 3, etc), har din menstruation samt om du dagarna innan druckit alkohol kan det blöda lite mer.
Fillern bryts allt eftersom ner till socker och vatten i kroppen.

Biverkningar efter behandlingen

Individuell svullnad, rodnad och blåmärke kan uppstå vid behandlingen vilka försvinner 3-4 dagar efter behandlingen.
Du kan känna en viss ömhet efter behandlingen och en pulserande känsla när bedövningen avtar ca 3 timmar efter.
Det fina slutresultatet kan du efter ungefär 1 vecka.

Lite eftervård att tänka på

1. Vidrör inte området första dygnet, bara nya läppstift, glans och krämer första dygnet.
2. Undvik hård träning, sol och solarium första dagarna.

Kvalitet, service och känsla!

Kvalitet innebär att alla behandlingar vi utför ska hålla hög klass, Service betyder att du som kund skall vara i centrum , Känsla av välbehag är det du skall uppleva när du går härifrå

Ring in till oss på 031 – 120 800.