Gravidmassage i Göteborg

Slappna av mitt i centrala Göteborg.

4.7

Kundnöjdhet Facebook

5/5

#1

Rekommenderad klinik i Göteborg

5/5

4.5

Kundnöjdhet Boka Direkt

5/5

Hur funkar Gravidmassage?

Behandlingen går till så att du ligger på en speciell gravidmassagebänk med stöd för mage och bröst så du kan ligga bekvämt. Vi anpassar behandlingen efter dina behov och beroende på hur långt gången du är i graviditeten.

Det är vanligt med smärta och värk i bland annat ländrygg och axlar i samband med graviditet. Hos oss kan du få en skön och lindrande behandling av specifika problemområden från graviditetsvecka 13.

Vem kan få massage?

Tack vare våra speciellt framtagna bänkar kan du som är gravid njuta av en välgörande massage från graviditetsvecka 13 ända fram till nionde månaden.

Alexis Hall

Våra behandlingar inom Gravidmassage

Såhär går behandlingen till

Boka tid

Första steget inför behandlingen är att du gör en tidsbokning via vår onlinekalender här. Välj önskad behandling så dyker dem tillängliga tiderna upp.

Slappna av i city

Du blir inbjuden till vår klinik på angiven dag och påbörjar din behandling med att gå igenom din hälsa & dina önskemål för massagen. Sen blir det för dig att slappna & njuta av din behandling.

Klar!

Nu är din behandling avslutad! Har du fortfarande frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss.

Våra inlägg

Om massage

Goda fördelar med massage

Massage har många goda effekter, här kommer några bevisade goda resultat massage ger. -Öka blodcirkulationen i musklerna -Öka lymfcirkulationen -Lägre blodtryck -Smärtlindring -Lugna -Minska utsöndringen

Läs mer »

Varför massage

Massage har tre syften – det kan öka din hälsa, förebyggande och behandling. Regelbunden massage är ett av många sätt att ta hand om din

Läs mer »

Vill du ha massage på ditt företag?

Avdragsgill friskvård för ditt företag? Kontakta oss.