Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Influencers & Ambassadörer

Vill du samarbeta med oss?

Vi söker ständigt efter nya influncers & ambassadörer.

Har du en plattform med engagerade följare? Vi är alltid positiva till nya samarbeten i sociala medier & för oss är inte antalet besökare eller följare viktiga utan kvaliteten på dina inlägg.

Frågor och svar

Du är en bloggare, Youtuber eller influencer som uppdaterar frekventligt.

Du är aktiv på dina sociala medier, och du har en följarskara som interagerar med dig. Du ska formulera dig väl och ha en sund värdegrund.

Vi är intresserade av influensers i alla möjliga kategorier med sunda & positiva värderingar. 

Du kommer testa våra behandlingar & recensera. Du kommer få göra inlägg på dina sociala medier innan & efter behandlingen – dessutom ger vi dig en exklusiv personlig rabattkod med en grym deal för bara dina följare som vi vill att du delar med dig av.

Vi kommer att visa upp samt länka din blogg/plattformar på vår välbesökta hemsida samt på vår Instagram & Facebook.

Därefter gör vi en utvärdering av samarbetet och vid resultat presenterar vi ett förslag till ett fortsatt samarbete.

Alla ambassadörer får våra behandlingar/produkter gratis och kommer även bli promotade via våra hemsidor och sociala medier.

Ersättning kan även utgå men i väldigt få fall, det diskuteras från fall till fall beroende på dina förutsättningar. Observera att vi enbart kommer ge ersättning med seriösa influencers – du ska alltså redovisa dina intäkter på ett korrekt vis & ha F-skattsedel.

Vi förutsätter även att de influencers vi väljer att jobba med följer de gällande marknadsföringslagar som finns. Vi kan självklart hjälpa er med denna punkt om ni är osäkra