Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Hej Influencer! 🙂

Vi är så glada över att kunna inleda ett samarbete med dig! För att det skall vara givande för båda parter & för att vi skall kunna utveckla ett långsiktigt samarbete är det viktigt att vi båda gör det bästa ifrån oss. 

Vi har samlat lite tips & videoklipp så du får en inblick i hur andra influencers har gjort för att nå bäst resultat & engagemang bland sina följare..

Skulle du undra något eller behöva hjälp med något grafiskt så tveka inte att skriva till mig – ingen fråga är dum, bara den du aldrig ställer! 😊

Skall bli så kul att se vad du skapar. Kramar / Sabi 😗

✔Checklista

Inför ditt första inlägg

1. Boka tid & utför behandligen

Dags att bleka sig? Kolla in våra lediga tider genom att klicka här & återkom till oss på Instagram vilken dag & tid du vill ha tillsammans med ditt Namn, Mobilnummer & efternamn.

2. Godkänn Branded content

Enligt lag måste det stå att du gör ett samarbete med oss. Aktivera detta genom att klicka på länkknappen i Stories och tagga oss. Gör det på varje store/inlägg du lägger ut med oss. Om du undrar hur man gör, scrolla längst ner på sidan för att se en videoguide.

3. Före & efterbilder

När du kommer till oss är det bra att du tar förebilder som du kan jämföra med efter behandling. Vi rekommenderar att göra det utanför oss i naturlig solljus.

4.Posta dina inlägg

Nu är det upp till dig att göra kreativa inlägg som kommer engagera dina följare. Gör det personligt & glöm inte att bifoga din rabattkod du fått av oss.

3 viktiga saker att tänka på

Bra ljus

Det är viktigt att tänka på bra ljus, ta vara på det naturliga ljuset ute.

Personligt

Gör det personligt, berätta om hur du upplevde behandlingen tex.

Rabattkod

Dela med av dig rabattkod & berätta hur mycket dem sparar med din kod.

Inspireras av andra influencers

Hur du aktiverar Branded Content

Gör din story

Gör klart din storie & applicera all text, gifs & dekler. Klicka på länk ikononen.

Tagga affärspartner

Under tagga affärspartner skriv in Alexiskliniken.se & klicka in toggle knappen på "Tillåt att en affärspartner marknadsför"

Dela dina stories

Klart! Upprepa för varje story/inlägg du gör.