Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Vår stora Julkampanj

Köp en julklapp till din nära eller en behandling till dig själv för en härlig start på det nya året.

Presentkortet skickas som ett digitalt presentkort giltigt i ett helt år så man har gott om tid att utföra sin behandling.

Julkampanjen

- AVSLUTAS OM -

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

BRILLANT SMILE 1×40 MIN

1.200:-

595:-

Vår blekning för dig som vill göra en touch up för att bättra på resultatet eller för dig som har mindre missfärgningar.

 

BRILLANT SMILE 2×20 MIN

4.200:-

1.795:-

För dig som vill se mer resultat passar denna behandlingen då två omgångar gel applicerar, gentemot 1×40 min där vi applicerar en omgång.

 

BRILLANT SMILE 3×20 MIN

4.500:-

2.495:-

För dig som skall bleka tänderna första gången eller efter några år och vill göra vår effektivaste tandblekning. Tre omgångar gel appliceras.

 

Köp tre julklappar för

bara 1.500 :-
 

Nu kan du köpa tre professionella klinikblekningar 1×40 min vid tre olika tillfällen. Perfekt för dig som vill köpa julklappar till dina nära eller för dig som vill uppnå märkbart vita tänder för ett oslagbart bra pris!

Skickas som digitalt presentkort giltigt i ett helt år så att du, eller dina nära, har gott om tid att utföra din behandling hos oss.

4.7

Kundnöjdhet Facebook

5/5

#1

Rekommenderad klinik i Göteborg

5/5

4.5

Kundnöjdhet Boka Direkt

5/5
Rea!

Brillant Smile tandblekning 1×40 min

595,00kr

Vår populäraste tandblekning – Klinikblekning 1×40 min inkl tandpolering.Vi använder vår senaste Ljusenhet Plasma Led Pro tillsammans med det Svenska varumärket Brilliant Smile

Kortet är inte personligt och kan användas av flera.
Åldergräns 18 år, vi bleker inte gravida eller om man ammar.

Product price
Additional options total:
Order total:

Lägg till NanoSeal i slutet av behandligen så du kan börja äta & dricka som vanligt efter behandligen, självklart till kampanjpris. Annars avstå färgad mat & dryck i 72 timmar. (Ord.550:-)

Kategori:

Beskrivning

Vår populäraste tandblekning 1×40 min är perfekt för de som önskar snabba och effektiva resultat på ett bekvämt sätt.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen utförs på klinik vid ett och samma tillfälle och tar ca 1 timma. Man börjar med att putsa tänderna för att ta bort yt- liga fläckar och applicerar sedan Protector längs med tandköttskanten för att skydda tandköttet från gelen. Det finns inget behov att täcka alla mjukdelar, eftersom ljuset som används vid blekningen är fritt från skadliga våglängder. Väteperoxidgel appliceras direkt på tänderna och den mörka gelen absorberar snabbt det blå plasmaljuset. Plasmaljuset i sig bleker inte, dess syfte är att påskynda blekningsprocessen genom att aktivera gelen. Klicka här för att läsa mer om hur tandblekning går till.

Är det farligt att bleka tänderna?

Vid användning av andra tandblekningsmetoder är biverkningar såsom känslighet och ilningar mycket vanliga. Biverkningar är dock sällsynta med Brilliant Smiles produkter. Den främsta or- saken till detta är att vi endast använder gel med neutralt pH-värde (7), vilket innebär att blekning inte kommer förändra emaljstrukturen eller etsa tandytan. Våra preparat innehåller dessutom ingredienser som lindrar och motverkar ilningar, samt stärker tänderna och reparerar skador på tandemaljen.

Vad är NanoSeal?

I slutet av behandlingen kan du välja att appliceras NanoSeal Total+ på tänderna som ett tillägg. Detta är en lösning som innehåller nanostrukturerad fluor vilket förseglar och remineraliserar emaljen omedelbart. Tillämp- ning av NanoSeal Total+ minimerar risken för ilningar och gör det även möjligt för patienten att äta och dricka vad som helst direkt efter behandling. Annars avstå färgad mat och dryck i minst 72 timmar efter behandlingen.

Åldersgräns:

Åldergräns 18 år, vi bleker inte gravida eller om man ammar. Kortet är inte personligt och kan användas av flera. (Kan ej kombineras med andra erbjudanden)

Vanliga frågor om Tandblekning

Här hittar ni alla våra vanliga frågor om tandblekning.

1 produkt

BRILLANT SMILE 1×40 MIN

1.200:-

595:-

Vår blekning för dig som vill göra en touch up för att bättra på resultatet eller för dig som har mindre missfärgningar.

 

 

SILVER PAKETET - EXKLUSIV

6.800:-

3.290:-

Vårt nya Silver paket med vår populära Brilliant Smile 2×20 min tandblekning och Inviduellt anpassade skenor ink gel och skenor så du kan bleka tänderna hemma när du vill förbättra resultatet.

 

GULD PAKETET- EXKLSUIV

7.300:-

3.790:-

Detta är det mest effektiva sättet att få ett långvarigt vitt leende med märkbart resultat. Vår bästa tandblekning 3×20 min tillsammans med invidiuellt anpassade skenorink gel och skenor så du kan bleka tänderna hemma när du vill förbättra resultatet.

DJUPGÅENDE MASSAGE

30 MIN

400:-

DJUPGÅENDE MASSAGE

45 MIN

550:-

DJUPGÅENDE MASSAGE

60 MIN

700:-

Såhär går behandlingen till

Boka tid

Första steget inför behandlingen är att du gör en tidsbokning via vår onlinekalender här. Välj önskad behandling så dyker dem tillängliga tiderna upp.

Vi börjar polera tänderna

Före vi startar din behandling kommer vi visa dig vart i vitapanskalan dina tänder är innan blekningen så vi kan mäta resultatet. Därefter poleras diverse ytliga missfärgningar bort.

Tandblekning startar

När dina tänder är noggrant rengjorda och polerade kommer vi applicera blekningsgel efter den behandlingen du valt & aktivera vår effektiva LED lampa.

Klar!

Nu är din behandling avslutad och vi kommer återigen visa dig vitapanskalan på dina tänder efter behandlingen. Du är varmt välkommen tillbaka eller att kontakta oss vid frågor!

Vanliga frågor och svar

Som är bra att känna till innan bokning eller köp.

Hur lång tid det tar att uppnå önskat resultat beror på vilka förutsättningar du har samt vilken behandlingsmetod du väljer.

Vid en klinikblekning får man ett betydligt snabbare resultat. Detta beror delvis på att man ofta använder starkare preparat men också eftersom en klinikblekning innebär att man ljusbehandlar tänderna i flera omgångar. Lampan påskyndar blekningsprocessen eftersom gelen oxiderar snabbare.

Jämfört med äldre och mer invecklade metoder med halogenlampor och dylikt är tandblekning med LED-Plasmaljusteknologi mycket bekvämt och ger fantastiska resultat. Räkna med att en klinikblekning inklusive för- och efterkonsultation tar 1 -2 timmar.

Skillnaden är hur många gånger gel appliceras under behandlingen & tiden på dem olika behandlingarna. Ju mer omgångar gel och längre tid = vitare tänder. Självklart ser man resultat på behandlingen 1×40 min. Allt beror på hur missfärgade tänder du har idag.

Jag rekommenderar en 3×20 min behandling. Men du ser självklart resultat på 1×40 min och med vår blekning är det inte farligt att göra en ytterligare 1×40 min om du vill ha mer resultat.

Blekning med Brilliant Smile-metoden utförs alltid av certifierad personal och är en helt säker behandlingsmetod.

Före blekningen så poleras diverse ytliga missfärgningar bort. Därefter appliceras Brilliant Smiles PH-neutrala blekgel som aktiveras med plasmaljus. Gelen frigör fria syreradikaler som i detta fallet används för att tränga in och förgöra missfärgningar i tanden utan att skada eller på annat sätt förändra tandens emalj.

Lättare ilningar kan upplevas under eller efter behandlingen, men med Brilliant Smiles blekning är eventuella ilningar övergående och ofarliga.

Det finns många olika tandblekningspreparat på marknaden och det uppkommer ständigt nya aktörer som utlovar både säkerhet och resultat. Inom EU finns lagar som sätter krav på tandblekningsprodukter som säljs inom EU och därmed även på den svenska marknaden.

Dessvärre finns det dock producenter som inte följer dessa riktlinjer. Inför en blekning, oavsett behandlingsform är det därför viktigt att försäkra sig om att man använder produkter som inte skadar tänderna. Var därför noga med att se över innehållet i produkten och om du är osäker – kontakta läkemedelsverket. 


Alla Brilliant Smiles preparat är pH-neutrala och EU-godkända. Våra geler innehåller också tillsatser som motverkar ilningar och stärker emaljen. Vi använder plasmaljus med minimal värmeutveckling, detta skadar inte pulpan inne i tanden som annars är värmekänslig.

Plasmaljuset är också helt fritt från cancerframkallande UV-strålar och skadliga våglängder. Vi är måna om dig som kund och en behandling med Brilliant Smile ska ge dig ett bra resultat – både snabbt och säkert!

En blekningsbehandling med Brilliant Smile-metoden gör att tänderna blir i genomsnitt sju nyanser vitare. Resultatet är dock individuellt och beror på typen och graden av missfärgning därför kan vi inte garantera ditt resultat men vi mäter alltid upp din vitskala både innan & efter behandlingen för att se vilket resultat har uppnått.

Nej! Då det inte finns några studier som påvisar att barnet eller mamman inte påverkas av tandblekningen, är en chansning som kan påverka ett ofött barns hela framtida liv, inte värt att experimentera med.

Avvakta därför med tandblekningen tills dess att ni har slutat amma. Däremot går det alldeles utmärkt att använda samtliga av våra munvårdsprodukter vi säljer på kliniken medan du är gravid eller ammar.

Ja, man kan bleka tänderna när man har fyllningar. Fyllningen består av oorganiskt composit-material och påverkas inte av tandblekningen. Tänk på att fyllningen inte påverkas färgmässigt av tandblekningen och kan därför framträda som gulare när resten av tanden bleks.

Hur lång tid det tar för dina tänder att bli missfärgade igen beror på dina levnads- och kostvanor. Det är inte farligt att bleka tänderna igen.

Säker tandblekning

Vi använder oss av marknadsledande Svenska varumärket Brilliant Smile som är skonsammast mot tänderna på marknaden.

Ta din tid

Presentkortet skickas digitalt till din epost inom 12 timmar och är giltigt i ett helt år så du har gott om tid att besöka oss för att utföra din behandling.

Effektiv tandblekning

Vår skonsamma tandblekningar skadar inte din emalj eller tänder så det är inte farligt att bleka dina tänderna med oss en gång eller flera gånger.

Sabrina KVia Boka Direkt
Läs mer
Mina tänder blev fantastiska efter tandblekningen, jag valde att köra på 3x20 då jag inte blekt mina tänder på år och dem blev vitast i färgskalan. Precis som man önskar av ett återbesök.

Han som utför tandblekningen ger exceptionell service, ser till att allt är bra och är noggrann i tekniken.
Tomas ÄVia Boka Direkt
Läs mer
Jag besökte Alexisklinken för en tandblekning och oj vilket resultat.

Jag fick så vita tänder och behandlingen gick så smidigt och enkelt, jag va rädd att det skulle göra ont men det gjorde det inte. Servicen va utmärkt och hela besöket va 10/10 jag är verkligen jätte nöjd och kan verkligen rekommendera Alexisklinken.
Emma AVia Boka Direkt
Läs mer
Väldigt trevliga, med stor mån om sina kunder. Hjälpsamma, förstående och informativa.

Ett ställe man kan rekommendera för flera, och kommer gärna tillbaka!

Ta en kopp glögg och njut av våra frekventa femstjärniga recensioner, läs alla här