Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Massage i Göteborg

Slappna av mitt i centrala Göteborg.

4.7

Kundnöjdhet Facebook

5/5

#1

Rekommenderad klinik i Göteborg

5/5

4.5

Kundnöjdhet Boka Direkt

5/5

Varför massage?

Den kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang. De positiva fysiska och mentala effekterna av beröring är många bland annat så blir musklerna mer smidiga och elastiska, nervsystemet lugnas ner, skador förebyggs, immunförsvaret stärks och stress motverkas.

Förutom att massage ökar blodcirkulationen och löser upp spänningar, så har den ytterligare en positiv effekt på kropp och själ. Den balanserar kroppens båda nervsystem, det sympatiska och det parasympatiska, och frigör det s.k. ’lugn-och-ro-hormonet’ oxytocin som gör att du känner dig lugn och harmonisk efteråt.

Vid massage luckras det upp slaggprodukter och kroppen tar in mer syre. Det är därför bra att dricka rikligt med vatten både före och efter massagebehandlingen för att hjälpa kroppen att göra sig av med slaggprodukterna.

Våra behandlingar inom massage

Såhär går behandlingen till

Boka tid

Första steget inför behandlingen är att du gör en tidsbokning via vår onlinekalender här. Välj önskad behandling så dyker dem tillängliga tiderna upp.

Slappna av i city

Du blir inbjuden till vår klinik på angiven dag och påbörjar din behandling med att gå igenom din hälsa & dina önskemål för massagen. Sen blir det för dig att slappna & njuta av din behandling.

Klar!

Nu är din behandling avslutad! Har du fortfarande frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss.

Våra inlägg

Om massage

Goda fördelar med massage

Massage har många goda effekter, här kommer några bevisade goda resultat massage ger. -Öka blodcirkulationen i musklerna -Öka lymfcirkulationen -Lägre blodtryck -Smärtlindring -Lugna -Minska utsöndringen

Läs mer »

Vill du ha massage på ditt företag?

Avdragsgill friskvård för ditt företag! Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig.