Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Massage Göteborg

 

Våra massagebehandlingar

Varför massage

Den kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang. De positiva fysiska och mentala effekterna av beröring är många bland annat så blir musklerna mer smidiga och elastiska, nervsystemet lugnas ner, skador förebyggs, immunförsvaret stärks och stress motverkas.

Förutom att massage ökar blodcirkulationen och löser upp spänningar, så har den ytterligare en positiv effekt på kropp och själ. Den balanserar kroppens båda nervsystem, det sympatiska och det parasympatiska, och frigör det s.k. ’lugn-och-ro-hormonet’ oxytocin som gör att du känner dig lugn och harmonisk efteråt.

Vid massage luckras det upp slaggprodukter och kroppen tar in mer syre. Det är därför bra att dricka rikligt med vatten både före och efter massagebehandlingen för att hjälpa kroppen att göra sig av med slaggprodukterna.

Behandlingen går till så att du ligger på en speciell gravidmassagebänk med stöd för mage och bröst så du kan ligga bekvämt. Vi anpassar behandlingen efter dina behov och beroende på hur långt gången du är i graviditeten.

Det är vanligt med smärta och värk i bland annat ländrygg och axlar i samband med graviditet. Hos oss kan du få en skön och lindrande behandling av specifika problemområden från graviditetsvecka 13.

Vem kan få massage?

Tack vare våra speciellt framtagna bänkar kan du som är gravid njuta av en välgörande massage från graviditetsvecka 13 ända fram till nionde månaden.

Företagsmassage

Investering i friskvård är en lönsam affär för företaget!

När medarbetarna trivs ökar också företagets lönsamhet. Satsa på friskvård och få personalen långtidsfrisk. Medarbetare som är nöjda och friska presterar mycket bättre. Som bonus får du nöjdare och gladare medarbetare och det syns utåt mot dina kunder.

Vi erbjuder Er ett helhetskoncept inom friskvård där ledorden är kvalitet, känsla och service.

Vi på Alexiskliniken AB anpassar oss efter behovet på Er arbetsplats.

Hälsa är något högst individuellt som varierar från person till person. För att öka hälsan på just din arbetsplats är det viktigt att man vidtar rätt åtgärder som passar Er.

Massage på jobbet

Vi erbjuder ett variationsrikt utbud av olika massagetekniker. Våra certifierade massörer inom Svensk Klassisk Massage, Energimassage och Bindvävsmassage kommer ut till ert företag och ställer upp massagebänken i ett avskilt rum och skapar där en tillfällig praktik.

Fördelar med massage:

  • Stärker immunförsvaret
  • Ökar välbefinnandet
  • Sänker utsöndring av stresshormon
  • Ökar koncentrationsförmågan
  • Löser muskelspänningar
  • Avdragsgill friskvård för ditt företag!

Massören kommer ut till arbetsplatsen på fasta tider. Vi garanterar rätt massör på rätt plats. Skulle ni inte vara nöjda med massören får ni genast en ny. Vi kan hjälpa till med allt från träningsrådgivning till kostråd. Alla våra massörer är kvalitetssäkrade och har behandlingsförsäkring.
Gå in här och fyll i vilka behov just ert företag har så återkommer vi med en offert så snart som möjligt.

När vi beslutat vilka åtgärder som skall vidtas och satt målen nöjer vi oss inte där utan vi följer kontinuerligt upp och utvärderar åtgärderna. Målet är att hela tiden utveckla och effektivisera hälsoarbetet. Det finns inget tak för hur bra man kan må!

Kvalitet, service och känsla!

Kvalitet innebär att alla behandlingar vi utför ska hålla hög klass, Service betyder att du som kund skall vara i centrum , Känsla av välbehag är det du skall uppleva när du går härifrån

Vi erbjuder ett varierat utbud av massagebehandlingar i fräscha lokaler mitt i Göteborg city.

Ring in till oss på 031 – 120 800.