Få vårt nyhetsbrev!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev redan i dag! Som prenumerant får du information om våra grymma deals före alla andra.

PRISER TANDBLEKNING GÖTEBORG

Nu kan du köpa presentkort till alla våra behandlingar online på Alexiskliniken.se perfekt att skämma bort dina nära och kära eller unna dig själv. Presentkorten gäller i ett helt år så det finns gott om tid att göra behandlingen.

BrilliantSmile klinikblekning 1×40 min blekning inklusive tandpolering.

Nu 595kr (ord.1.200,00kr)

BrilliantSmile klinikblekning 2x20 min blekning inklusive tandpolering.

Nu 1.500kr (ord.4.200kr)

BrilliantSmile klinikblekning 3x20 min blekning inklusive tandpolering.

Nu 1.980kr (ord.4.500kr)

Vi gör avtryck av dina tänder för individuellt anpassade tandblekningsskenor. Blekskenor över och underkäke ingår även blekningsgel till skenorna. Tandblekningsskenor är ett bra alternativ då man kan bleka tänderna när det behövs. Skenorna hämtas sedan inom en vecka på kliniken.

Nu 2.300kr

VI ÄR STÖRST PÅ TANDBLEKNING!

Vi är en ledande aktör i Göteborg inom tandblekning med Brilliant Smile.

Nyhet! Brilliant Smile tandblekning med Plasma Led Pro, den mest effektiva ljuskälla. Består av 10 LED-moduler.

 

Professionell tandblekning utförs på Alexiskliniken årets tandblekare  2010-2013, vinnare av Brilliant Awards 2014, 2015 & 2016. Alexiskliniken är störst i Sverige på tandblekning Brilliant Smile 10 år i rad.

Alexiskliniken-shop-2

För bästa resultat

För bästa resultat polerar Alexiskliniken alltid tänderna innan blekningen. Polering är en viktig del för att resulatet skall bli så bra som möjligt. Vi applicerar Brilliant Smile gel direkt på tänderna med plasmaljus . Vi bleker ej gravida eller ammande. Nano Seal skydd mot missfärgningar för dig som tex använder snus eller tobak. Förseglingen kostar 500 kr.

INDIVIDUELLT ANPASSADE TANDBLEKNINGSSKENOR

Vi gör avtryck efter dina tänder för professionella tandblekningsskenor. Nu kan du bleka tänderna hemma med hjälp av en blekskena. Perfekt för dig som vill bleka hemma när det passar dig. Den medföljande gelen innehåller direktverkande väteperoxid och den är skonsam mot tänderna tack vare dess innehåll av fluor. Den har även, tack vare att den innehåller kaliumnitrat, en kliniskt bevisad effekt mot ilningar i tänderna. Nu säljer vi även REFILL till hemmableknings-skenor för endast 250 kronor st. Räcker för ca 6 – 7 dagars behandling.