Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Rynkreducering

INJEKTIONSBEHANDLING –RYNKREDUCERING MED MUSKELAVSLAPPNANDE LÄKEMEDEL

I över 20 år har man använt muskelavslappnande som läkemedel inom sjukvården. Den aktiva substansen är ett högt framrenat bakterieprotein. Det är ett rent naturmedel utan modifikationer och används i mycket små mängder vid behandling (miljarddelar av ett milligram). Det muskelavslappnande läkemedel injiceras genom små, mycket tunna nålar och verkar lokalt kring injektionsstället genom att blockera nervimpulser till muskler eller körtlar. Behandlingen går fort, ca 10 min och är nästan helt smärtfri. De flesta kan återgå till normala aktiviteter. Resultaten syns ofta redan efter ett par dagar och är maximal efter 7-14 dagar håller i sig i upp till 4-6 månader. I den mån biverkningar förekommer, så är det milda eller måttliga. Till exempel kan det tillfälligt uppstå ett tyngd -och stramhetskänsla, ibland tillfällig huvudvärk som sen försvinner.

Områden som rynkreducering lämpar sig särskilt väl är behandling av rynkor mellan ögonen (glabella). Rynkor i pannan samt rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar).

Kvalitet, service och känsla!

Kvalitet innebär att alla behandlingar vi utför ska hålla hög klass, Service betyder att du som kund skall vara i centrum , Känsla av välbehag är det du skall uppleva när du går härifrå

Vill du boka tid direkt?