Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Rynkreducering

Injektionsbehandling med muskelavslappnande läkemedel.

Varför Rynkreducering?

I över 20 år har man använt muskelavslappnande som läkemedel inom sjukvården. Den aktiva substansen är ett högt framrenat bakterieprotein. Det är ett rent naturmedel utan modifikationer och används i mycket små mängder vid behandling (miljarddelar av ett milligram). 

Det muskelavslappnande läkemedel injiceras genom små, mycket tunna nålar och verkar lokalt kring injektionsstället genom att blockera nervimpulser till muskler eller körtlar. Behandlingen går fort, ca 10 min och är nästan helt smärtfri. 

De flesta kan återgå till normala aktiviteter. Resultaten syns ofta redan efter ett par dagar och är maximal efter 7-14 dagar håller i sig i upp till 4-6 månader. I den mån biverkningar förekommer, så är det milda eller måttliga. Till exempel kan det tillfälligt uppstå ett tyngd -och stramhetskänsla, ibland tillfällig huvudvärk som sen försvinner.

Områden som rynkreducering lämpar sig särskilt väl är behandling av rynkor mellan ögonen (glabella). Rynkor i pannan samt rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar).

Våra behandlingar inom Rynkreducering

Hur går rynkreducering till?

Boka Gratis konsultation

Innan du genomför din första behandling gör vi en konstandsfri konsultation där vi går igenom dina förväntingar och frågor. Du fyller i formuläret för gratis konsultation genom att klicka här

Första behandlingen

När du genomgått din konstadsfria konsultation kommer du kunna boka in en tid för att kunna genomföra din behandling utförd av läkare Lisa.

Klar!

Nu är din behandling avslutad! Har du fortfarande frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss.

PGA rådande omständigheter tar vi endast emot intresseanmälan.

Här bokar du in din konstadsfria konsulation innan första behandlingen. Efter du fyllt i formuläret kommer vi att ta kontakt med dig för inbokning av konsultation så snabbt som möjligt. Se till att alla uppgifter är ifyllda.

Vanliga frågor om rynkreducering

”- Inom estetiken används Botox oftast för att släta ut och avlägsnande av ”bekymmersrynkor”, pannrynkor och utslätning av ”kråksparkar” vid ögonen och även dämpa ”cheek-lines”, d.v.s. linjer från kråksparkar som fortsätter ner på kinden. Med korrekt teknik kan även ögonbrynen lyftas, kurveras och formas efter önskemål. Botox kan också användas för att göra näsan smalare, lyfta en sluttande nästipp, reducera läpprynkor, lyfta ”sura” mungipor, dämpa ”gummy smiles” d.v.s. när för mycket tandkött visas vid leende, åtgärda skrynklig ”apelsinskalshaka”, reducera linjen mellan näsvinge och mungipa (”nasolabialfåror”), avlägsna strama band på halsen (”platysmal bands”), ge en uppstramning av käklinjen, s.k. ”Nefertitilyft”, m.m.

Många procedurer ovan görs samtidigt med användning av fillers (”fyllare”) för att få en mer distinkt och långvarig effekt”.

Den som är överkänslig mot någon av komponenterna eller som har någon form av hudinfektion på stället. Vi utför inte heller behandling om Du ammar eller är gravid, vilket är generell standard för estetiska procedurer som injektionsbehandlingar.

Alla estetiska injektionsbehandlingar utförs av legitimerad läkare med speciell kompetens inom området”.

”- Effekten av injektionen kommer inom några dagar, utvecklas gradvis och är maximal efter 7-14 dagar.
Effekten är beroende av given dos och injektionssätt och effekten kvarstår 3-6 månader beroende på vad som behandlas. Något säkert fall av allergi har hittills inte rapporterats. Användningsområdena för Botox blir bara fler och metoder och arbetssätt utvecklas snabbt. För estetiskt bruk säljs Botox även under namnet Vistabel”.

Direkt efter behandlingen syns en liten rodnad som vanligen avtar inom 30 minuter. Själva sticken syns inte men i enstaka fall prickas blodkärl och ett mindre blåmärke kan uppstå, dock inte mer än att det enkelt kan döljas med concealer eller vanlig foundation.
Undvik att gnugga det behandlade området men genom att använda muskulaturen de första 30 minuterna efter behandlingen förbättras resultatet. Undvik kraftfull fysisk träning det första dygnet efter behandlingen.

Undvik inflammationshämmande och blodförtunnande läkemedel samt C-vitamin och Omega-3 7-10 dagar före behandling. Det kan påverka så att blåmärken lättare uppstår”.

#1

Rekommenderad klinik i Göteborg

5/5

4.7

Kundnöjdhet Facebook

5/5

4.5

Kundnöjdhet Boka Direkt

5/5

Våra inlägg

Om rynkreducering & fillers

Vad är syntetisk fillers?

Nyligen har forskare tagit fram ett nytt kollagen (som vår hud producerar av sig själv) som dem extraherar från mestadels kor. Iochmed att det framställs

Läs mer »

Populäraste fillers?

Det finns en del populära kategorier inom fillers men dem som används mest och kammar hem priset som populäraste kategori av fillers är hyaluronsyra. Dem

Läs mer »