Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Studentpresent

STUDENTPRESENT

Ge bort ett presentkort till din nära som tar studenten eller så tar du själv del av denna limiterade kampanj. Presentkortet gäller i ett år så du har gott om tid att göra din behandling hos oss. 

presentkort på
tandblekning 1 x 40 min

JUST NU: 595:-

Ord. pris 1.200:-

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

... KVAR AV KAMPANJEN

BLEKA TÄNDERNA MED OSS

TANDBLEKNING

 

De allra flesta människor har någon form av missfärgning på sina tänder. Mat, kaffe, te, vin, läsk och givetvis snus och rökning sätter sina spår. Viss medicinering och vissa sjukdomar kan missfärga tänderna.

En olycka kan orsaka missfärgningar på en tand eller på flera tänder för den delen. Intressant är också att ett för stort intag av fluor under förkalkningen av tänderna kan göra tänderna missfärgade. Dessutom så minskar oftast vitheten med åren och somliga av oss har mindre vita tänder redan från födseln.

Att le och skratta är hälsobringande och ditt leende är dessutom en viktig del av det första intrycket andra människor får av dig. Tandblekning bidrar oftast inte bara till vitare tänder och ett vackrare leende utan även till en bättre självkänsla.

Redan i faraonernas Egypten så blekte människan sina tänder. Sedan dess har metoderna för tandblekning utvecklats kraftigt. Idag kan de flesta få ett bländande vitt leende.

 

vi ANVÄNDER

BRILLIANT SMILE

Brilliant Smile tandblekning med Plasma Led Pro, den mest effektiva ljuskälla. Består av 10 LED-moduler.

(Bleker ej ammande eller gravida)

Professionell tandblekning utförs på Alexiskliniken årets tandblekare  2010-2013, vinnare av Brilliant Awards 2014, 2015 & 2016. Alexiskliniken är störst i Sverige på tandblekning Brilliant Smile 10 år i rad.