Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
TANDBLEKNING 595:-
GÄLLER HELA JULI UT
VISA MIG NU
VÅRT NYA TRE KLIPPKORT
garanterat resultat
Läs mer
GULD PAKETET
Spara mest pengar
LÄS MER
BLEK HEMMA
Vår effektiva hemmablekning
LÄS MER
Föregående
Nästa

Behandlingar i Göteborg inom trådlyft fillers & rynkreducering

Tandblekning

Sveriges största aktör inom Tandblekning !

Alexiskliniken i Göteborg har gått från att vara en liten verksamhet med massage och tandblekning till en av de populäraste skönhetsklinikerna i Göteborg.

Idag har Alexiskliniken ett stort utbud av tjänster och har vunnit flera ärofyllda utmärkelsen som ”Årets tandblekare” 2010, 2011, 2012 och 2013 och ”Brilliant Awards” 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 & 2019.

Vi som jobbar på Alexiskliniken är ett litet team som är starkt passionerad för sitt arbete, vi fokuserar på en hög kvalitet och service för att kunna leverera bästa möjliga produkt och tjänst – och få dig som kund nöjd över din upplevelse både innan, under & efter ditt besök på Alexiskliniken.

SÄLJS MEST JUST NU

I VÅR SHOP

Nu kan du äntligen köpa alla våra behandlingar som presentkort till kampanjpriser som endast gäller vid köp via vår shop.

Presentkortet är giltigt i ett år så du har gott om tid att besöka oss för din behandling. Skickas till din email inom 12 timmar & redo för att bokas in direkt efteråt.

 • Rea! Fanny gör Tandblekning 1x40 min hos Alexiskliniken

  Brilliant Smile tandblekning 3×20 min

  Tandblekning 2.495,00kr KÖP NU
 • Rea! Fanny gör Tandblekning 1x40 min hos Alexiskliniken

  Brilliant Smile Tandblekning 2×20 MIN

  Tandblekning 1.795,00kr KÖP NU
 • Rea! Fanny gör Tandblekning 1x40 min hos Alexiskliniken

  Brillant Smile tandblekning 1×40 min

  Tandblekning 595,00kr KÖP NU
 • Rea! Fanny gör Tandblekning 1x40 min hos Alexiskliniken

  1×40 min – 3 Klippkort

  Tandblekning 1.500,00kr KÖP NU

HUR GÅR TANDBLEKNING TILL?

Våra klinikblekningar med det Svenska varumärket Brilliant Smile är perfekt för dig som vill ha snabba och effektiva resultat på ett bekvämt & skonsamt sätt med den bästa tandblekningen på marknaden.

Vi börjar med tandpolering för att ta bort ytliga beläggningar och fläckar. Därefter appliceras protector, en flytande plastmassa som appliceras längs med tandköttskanten för att skydda tandköttet från gelen. Gel appliceras direkt på tänderna och aktiveras med blått plasmaljus. 

Alla våra preparat är pH-neutrala och EU-godkända. Vi använder plasmaljus med minimal värmeutveckling, detta skadar inte pulpan inne i tanden som annars är värmekänslig. 

Plasmaljuset är också helt fritt från skadliga våglängder och cancerframkallande UV-strålar. Vi är måna om dig som kund och en behandling hos oss ska ge dig ett bra resultat – både snabbt och säkert!

Boka tid

Första steget efter ditt köp är att du gör en tidsbokning via vår onlinekalender här.

Välj önskad behandling så dyker dem tillängliga tiderna upp.

Vi polerar tänderna

Före vi startar din behandling kommer vi visa dig vart i vitapanskalan dina tänder är innan blekningen så vi kan mäta resultatet. Därefter poleras diverse ytliga missfärgningar bort.

Tandblekning

När dina tänder är noggrant rengjorda och polerade kommer
vi applicera blekningsgel efter den behandlingen du valt & aktivera vår effektiva LED lampa.

Klar!

Nu är din behandling avslutad och vi kommer återigen visa dig vitapanskalan på dina tänder efter behandlingen. Vid frågor tveka inte att kontakta oss

VANLIGA FRÅGOR OM TANDBLEKNING

Hittar du inte vad du undrar om tandblekning? Du vet väll att du alltid kan fråga oss i chatten nere i högra hörnet. Vi finns tillgängliga nästan hela tiden!

Hur lång tid det tar att uppnå önskat resultat beror på vilka förutsättningar du har samt vilken behandlingsmetod du väljer.

Vid en klinikblekning får man ett betydligt snabbare resultat. Detta beror delvis på att man ofta använder starkare preparat men också eftersom en klinikblekning innebär att man ljusbehandlar tänderna i flera omgångar. Lampan påskyndar blekningsprocessen eftersom gelen oxiderar snabbare.

Jämfört med äldre och mer invecklade metoder med halogenlampor och dylikt är tandblekning med LED-Plasmaljusteknologi mycket bekvämt och ger fantastiska resultat. Räkna med att en klinikblekning inklusive för- och efterkonsultation tar 1 -2 timmar.

Skillnaden är hur många gånger gel appliceras under behandlingen & tiden på dem olika behandlingarna. Ju mer omgångar gel och längre tid = vitare tänder. Självklart ser man resultat på behandlingen 1×40 min. Allt beror på hur missfärgade tänder du har idag.

Jag rekommenderar en 3×20 min behandling. Men du ser självklart resultat på 1×40 min och med vår blekning är det inte farligt att göra en ytterligare 1×40 min om du vill ha mer resultat.

Blekning med Brilliant Smile-metoden utförs alltid av certifierad personal och är en helt säker behandlingsmetod.

Före blekningen så poleras diverse ytliga missfärgningar bort. Därefter appliceras Brilliant Smiles PH-neutrala blekgel som aktiveras med plasmaljus. Gelen frigör fria syreradikaler som i detta fallet används för att tränga in och förgöra missfärgningar i tanden utan att skada eller på annat sätt förändra tandens emalj.

Lättare ilningar kan upplevas under eller efter behandlingen, men med Brilliant Smiles blekning är eventuella ilningar övergående och ofarliga.

Det finns många olika tandblekningspreparat på marknaden och det uppkommer ständigt nya aktörer som utlovar både säkerhet och resultat. Inom EU finns lagar som sätter krav på tandblekningsprodukter som säljs inom EU och därmed även på den svenska marknaden.

Dessvärre finns det dock producenter som inte följer dessa riktlinjer. Inför en blekning, oavsett behandlingsform är det därför viktigt att försäkra sig om att man använder produkter som inte skadar tänderna. Var därför noga med att se över innehållet i produkten och om du är osäker – kontakta läkemedelsverket. 


Alla Brilliant Smiles preparat är pH-neutrala och EU-godkända. Våra geler innehåller också tillsatser som motverkar ilningar och stärker emaljen. Vi använder plasmaljus med minimal värmeutveckling, detta skadar inte pulpan inne i tanden som annars är värmekänslig.

Plasmaljuset är också helt fritt från cancerframkallande UV-strålar och skadliga våglängder. Vi är måna om dig som kund och en behandling med Brilliant Smile ska ge dig ett bra resultat – både snabbt och säkert!

En blekningsbehandling med Brilliant Smile-metoden gör att tänderna blir i genomsnitt sju nyanser vitare. Resultatet är dock individuellt och beror på typen och graden av missfärgning därför kan vi inte garantera ditt resultat men vi mäter alltid upp din vitskala både innan & efter behandlingen för att se vilket resultat har uppnått.

Nej! Då det inte finns några studier som påvisar att barnet eller mamman inte påverkas av tandblekningen, är en chansning som kan påverka ett ofött barns hela framtida liv, inte värt att experimentera med.

Avvakta därför med tandblekningen tills dess att ni har slutat amma. Däremot går det alldeles utmärkt att använda samtliga av våra munvårdsprodukter vi säljer på kliniken medan du är gravid eller ammar.

Ja, man kan bleka tänderna när man har fyllningar. Fyllningen består av oorganiskt composit-material och påverkas inte av tandblekningen. Tänk på att fyllningen inte påverkas färgmässigt av tandblekningen och kan därför framträda som gulare när resten av tanden bleks.

Hur lång tid det tar för dina tänder att bli missfärgade igen beror på dina levnads- och kostvanor. Det är inte farligt att bleka tänderna igen.

Våra kunder återvänder

Aref

"Jag har återvänt tre gånger & köpt 'blek hemma kittet'. Är så nöjd över resultaten & servicen!".

SPARA PENGAR - GÖR EN BRA DEAL

Nu har årets bästa kampanj äntligen startat igång. Vi har valt ut några utav era favorit tandblekningar och pressat priset hårt – dessutom så får du nu en Eltandborste från Oral B på köpet. 

Eltandborsten omsluter varje tand med borststrån som är vinklade 16 grader, och 2D-rengöringstekniken oscillerar och roterar för att ta bort plack bättre än en vanlig, manuell tandborste.

*Erbjudandet gäller en gång per person & så långt lagret räcker.

 • Rea! Tandblekning pris hittar du hos oss vår sida.

  Tandblekning – Silver Paket

  Tandblekning 3.995,00kr KÖP NU
 • Rea! Tandblekning i Sverige

  Tandblekning – Guld Paketet

  Tandblekning 4.495,00kr KÖP NU
Tandblekning i Sverige

Om våran

Tandblekning med Brilliant Smile

Våra klinikblekningar med det Svenska varumärket Brilliant Smile är perfekt för dig som vill ha snabba och effektiva resultat på ett bekvämt & skonsamt sätt med den bästa tandblekningen på marknaden.

Vi börjar med tandpolering för att ta bort ytliga beläggningar och fläckar. Därefter appliceras protector, en flytande plastmassa som appliceras längs med tandköttskanten för att skydda tandköttet från gelen. Gel appliceras direkt på tänderna och aktiveras med blått plasmaljus. För bästa effekt och resultat använder vi  ljusenhet Plasma Led Pro.   

✔ SKONSAMT MOT EMALJEN

Att bleka tänderna med Brilliant Smile som vi använder är en utav det mest skonsammaste tandblekningsmetoderna som finns.

✔ MINIMERAD SENSIBILITET

Vi använder pH-neutral gel som inte skadar emaljen & Plasmaljuset avger inte värme.

Tandblekning i Sverige

Våra senaste uppdateringar

Vi uppdaterar löpande kring hur vår verksamhet förändras, vilka beslut vi tar och annat som kan vara viktigt att veta om.

Såhär löser du in din värdekod

1. Boka via kalendern

Klicka här, välj din behandligen & datum samt tid för besöket.

2. Välj betalsätt

Under ”Välj betalsätt” välj ’Betala på Plats’. Ange din värdekod från presentkortet under ”Meddelande”

3. Inbokad!

Nu är du inbokad och kommer få ett bekräftelsemail. Vi ses på kliniken! :)