Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Tandblekning Hemma

Vår bästa Tandblekning hemma med snabba och effektiva resultat.
Tandblekning hemma bäst i test

Idag finns det många olika alternativ och metoder för tandblekning hemma. Att bleka tänderna hemma har dem senaste åren blivit allt mer populärt. Anledningarna är enkla: det är effektivt, man sparar tid och man kan bleka sina tänder vart som helst.

Det finns tyvärr många oseriösa alternativ och produkter av tandblekning hemma därför är det viktigt att du som konsument läser på om produkterna innan du gör ett köp. Att bleka tänderna hemma är oftast ett billigare alternativ om man jämför med behandlingar som utförs på klinik. Det tar lite längre tid, men samma resultat uppnås. Vi är stolta över att presentera vår bästa tandblekning hemma.

På Alexiskliniken erbjuder vi en komplett regim för hem- blekning med mild gel som appliceras i en specialanpassad bettskena som avtrycks efter dina tänder. Samtliga geler vi använder oss av har neutralt pH vilket innebär att de varken skadar emaljen eller orsakar överkänslighet.

Fördelar med tandblekning hemma

Det finns många fördelar med att bleka tänder hemma,. Med vår bästa tandblekning hemma är fördelarna:

- Du kan välja den metod som passar dig bäst.
- Du kan bleka tänderna när du har tid och kraft, utan att behöva boka tid hos din tandläkare eller klinik.
- Du kan kombinera flera olika paket vi har för att skapa ett system som passar dig.
- Du kan passa på att göra andra saker medan du bleker tänderna.
- Det finns ingen risk att hoppa över behandlingen eftersom du inte har råd.
- Produkt har testats, är säker och uppfyller EU: s föreskrifter och restriktioner.
- Produkt är mycket lätt att använda samtidigt som du gör andra sysslor.

Olika metoder för tandblekning hemma

Det finns flera produkter du kan välja mellan för att göra ditt leende och dina tänder vitare och ljusare. Om du vill ha en lättanvänd och seriös produkt gör du vår bästa tandblekning hemma - individuellt anpassade skenor.

Vi gör professionellt avtryckt av dina tänder som du fäster vid övre och nedre käftens tänder en eller två gånger om dagen under en kort tid samtidigt som du kollar på. TV, pillar i badrum, läser böcker eller tar en promenad.

När tiden tar slut tar du bara bort dina invidullt anpassade skenor och sköljer av tandblekninggel. Få snabba och enkla resultat på bara några veckor. De är så enkla att använda att det är lätt att hålla dem konsekventa. Använd skenorna dagligen för att se hur dina tänder blir vita och fräscha!

Snart kommer du att få ett leende att vara stolt över och det kommer att fängsla omgivningen. Sätt på dig ett stort leende och var säker på vem du är med ett ljusare leende. Dra nytta av befintliga tandblekningstekniker för att göra det hemma och spara tid och pengar. Du kan också öka behandlingskonsistensen utan att riskera att hoppa över sessioner på grund av brist på tid eller pengar. Tandblekning hemma ger dig det leende du vill ha till ett bättre pris.