Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

tandimplantat

Vi har över 30 års erfarenhet inom tandimplantat. Hela tandvårdsteamet uppdaterar sig själva och förvärvar ny kunskap i fortbildning. Vårt motto är, oavsett om du gillar att gå till tandläkaren eller inte, vi får dig att känna dig lugn och säker!

Tandimplantat är en mycket populär metod för att ersätta skadade eller saknade tänder. Att inte ha en eller flera tänder påverkar inte bara utseendet utan gör det ofta svårt att tugga. En aspekt som gör tandimplantat så populära är att med dagens moderna teknik är resultaten vanligtvis mycket bra, du kan varken se eller känna någon skillnad mellan tandimplantatet och dina egna tänder.

Om du har tappat en eller flera tänder och inte vill använda en bro eller partiell protes, överväg att fråga din tandläkare om du är en bra kandidat för tandimplantat.

Tandimplantat ansluter konstgjord direkt till käkbenet, vilket ger en mer effektiv ersättning av naturliga tänder än proteser. För att dra nytta av ett tandimplantat måste du vara frisk (förutom den saknade tanden) och ha ett fullt utvecklad och friska käken.

Lediga tider för tandimplantat

Välkomna till oss i Centrala Göteborg

Våra tändläkare finns tillgängliga i Centrala Göteborg med lättillgängliga parkeringsplatser och du möter tandläkare och tandläkare hygienister som är engagerade med glädje och kunskap.

Vi har en bred kompetens ifrån allt som enklare tandkontroller till mer avancerad tandläkarevård. Vi ser till att vi alltid använder den senaste tekniken och behandlingsmetoderna.

Dessutom är vi väldigt duktiga med dig som har tandläkarskräck och jobbar extra hårt på att du skall känna dig lugn och trygg under ditt besök hos oss.

Tandimplantat - Hur ser det ut?

Tandimplantat påminner mer om naturliga tänder än proteser. Tandimplantat ser ut som stolpar eller skruvar och ersätter artificiellt förlorade rötter. Implantat är gjorda av titan eller andra material och orsakar inte biverkningar när de fästs på käftbenet eller tandköttet.

Hur går tandimplantat till?

Om du är frisk och tandläkaren anser att du är en bra kandidat för en transplantation, kommer han eller hon att planera ingreppet tillsammans med dig.

Tandimplantatsprocessen tar flera månader och består av tre steg:

Hur lång tid tar tandimplantat?

Tänk på att tandimplantationsproceduren kan ta timmar och kan kräva flera steg.

Om du har god hälsa och har genomgått tandimplantatkirurgi, följ din tandläkares anvisningar för munhygien (inklusive att borsta tänderna två gånger om dagen och använda tandtråd dagligen) och följ stegen för att hålla dina tänder friska. Dina nya tänder kommer tacka dig.

Skall jag skaffa tandimplantat?

En transplantation är inte ett alternativ för alla. Gravida kvinnor, personer med kroniska sjukdomar eller försvagat immunförsvar (på grund av hög risk för infektion under operation), barn (eftersom käken fortfarande växer), personer som tvättar eller trycker tänderna (vanligtvis är implantat) är inte bra kandidater för tandimplantat.

Chatta med tandläkare

Via vår chatt i högra hörnet kan du ta kontakt direkt med vår tandläkare som finns tillgänglig att svara på dina frågor.