Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Vi är störst på Tandblekning i Sverige

Med Svenska varumärket Brilliant Smile

4.7

Kundnöjdhet Facebook

5/5

#1

Rekommenderad klinik i Göteborg

5/5

4.5

Kundnöjdhet Boka Direkt

5/5

Tandimplantat

Vad är tandimplantat?

Implantat är konstgjorda metallrötter som sätts in i käkbenet. Sedan kan en krona eller bro installeras på toppen av roten efter behov. Implantatet är tillverkat av metalliskt titan, eftersom titan kan växa med befintlig benvävnad och därför integreras i käkbenet.

Implantatet är anslutet till de förborrade skruvhålen på käkbenet för att säkerställa god kontakt mellan implantatet och käften. Implantatets struktur består vanligtvis av tre delar: Implantskruven själv (fixtur). Anslutningsfogar (avstånd), används för att fixa broar, proteser eller kronor. Bro, protes eller krona (överbyggnad).

Våra behandlingar inom Tandblekning

Tandpolering ingår gratis i varje behandling!

Före blekningen så poleras diverse ytliga missfärgningar bort. Därefter appliceras Brilliant Smiles PH-neutrala blekgel som aktiveras med plasmaljus.

Gelen frigör fria syreradikaler som i detta fallet används för att tränga in och förgöra missfärgningar i tanden utan att skada eller på annat sätt förändra tandens emalj.

1x40 Min
1.200:- 595:-

Vår blekning för dig som vill göra en touch up för att bättra på resultatet eller för dig som har mindre missfärgningar.

Hampus testar att göra tandblekning hemma hos oss på Alexiskliniken

2x20 Min
4.200:- 1.500:-

För dig som vill se mer resultat passar denna behandlingen då två omgångar gel applicerar, gentemot 1x40 min där vi applicerar en omgång.

Fanny gör Tandblekning 1x40 min hos Alexiskliniken

3x20 Min
4.500:- 1.980:-

För dig som skall bleka tänderna första gången eller efter några år och vill göra vår effektivaste tandblekning. Tre omgångar gel appliceras.

Före & efterbilder

Inskickade av våra kunder.
Du hittar alla på vår instagram @alexiskliniken.se