Trådlyft i Göteborg!

Ansiktslyft utan kirurgi

Behandlingen utförs av överläkare Lisa Ternström.

Vad är trådlyft?

Trådlyft är ett nytt och mycket skonsamt alternativ till traditionellt ansiktslyft. Resultatet syns omedelbart med lyft och uppstramning, utfyllnad av veck och rynkor samt på sikt med förbättrad hudkvalité och ökad lyster. Behandlingen utförs i lokalbedövning, har få biverkningar och de flesta kan återgå till sin vardagliga aktivitet direkt efteråt.

Trådarna består av polydioxanon (PDO) och har länge använts inom kirurgin. Materialet är biologiskt nedbrytbart och försvinner helt och hållet under huden. För lyftande effekt används trådar med hullingar och för utfyllande effekt används släta trådar. Trådarna stimulerar kollagenbildningen i huden och ger efter ett par månader ökad elasticitet och lyster i det behandlade området. Trådarna bryts ner efter 6-9 månader, men resultatet kvarstår i 1-2 år beroende på hudtyp och livsstil. 

Lisa Ternström,

Strikta regler kring utförande

PDO trådlyft får enbart utföras av legitimerad läkare. Varje behandling föregås av en konsultation där förväntade resultat på kort och lång sikt och eventuella biverkningar noggrant gås igenom. Vid konsultationen får du exakt pris för behandlingen. 

Behandlingen sker i lokalbedövning och tar mellan 20 och 45 minuter beroende på omfattning. Biverkningar som kan uppstå är svullnad och blåmärken.  

Lisa Ternström, överläkare och specialist inom thoraxkirurgi, har många års erfarenhet av att arbeta i vården. 

Prislista Trådlyft

Priset är beroende på vilka områden & hur många trådar som kommer användas – för att få prisförslag använd formuläret nedan så kommer överläkare Lisa ta kontakt med dig.

Boka videokonsultation

Pga rådande omständigheter har vi valt att införa gratis videokonsultation om du är intresserad av Fillers, Rynkreducering eller Trådlyft.

Medlemsförmåner

Utvalda kampanjer & rabatter endast för dig som är kund hos oss.

Samla poäng - Få Gratis pengar

Samla poäng på alla köp, poängen omvandlas sedan till värdecheckarsom du kan handla för (typ gratispengar, yey!).

Giltigt i ett år

Alla köp du gör via vår webbshop skickas som presentkort till din email giltigt i ett år. Schysst va?!