Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Trådlyft i Göteborg

Ansiktslyft utan kirurgi

Behandlingen utförs av läkare.

4.7

Kundnöjdhet Facebook

5/5

#1

Rekommenderad klinik i Göteborg

5/5

4.5

Kundnöjdhet Boka Direkt

5/5

Vad är trådlyft?

Trådlyft är ett nytt och mycket skonsamt alternativ till traditionellt ansiktslyft. Resultatet syns omedelbart med lyft och uppstramning, utfyllnad av veck och rynkor samt på sikt med förbättrad hudkvalité och ökad lyster. Behandlingen utförs i lokalbedövning, har få biverkningar och de flesta kan återgå till sin vardagliga aktivitet direkt efteråt.

Trådarna består av polydioxanon (PDO) och har länge använts inom kirurgin. Materialet är biologiskt nedbrytbart och försvinner helt och hållet under huden. För lyftande effekt används trådar med hullingar och för utfyllande effekt används släta trådar. Trådarna stimulerar kollagenbildningen i huden och ger efter ett par månader ökad elasticitet och lyster i det behandlade området. Trådarna bryts ner efter 6-9 månader, men resultatet kvarstår i 1-2 år beroende på hudtyp och livsstil. 

Strikta regler kring utförande

PDO trådlyft får enbart utföras av legitimerad läkare. Varje behandling föregås av en konsultation där förväntade resultat på kort och lång sikt och eventuella biverkningar noggrant gås igenom. Vid konsultationen får du exakt pris för behandlingen. 

Behandlingen sker i lokalbedövning och tar mellan 20 och 45 minuter beroende på omfattning. Biverkningar som kan uppstå är svullnad och blåmärken.   

Utförs utav läkare.

Såhär går behandlingen till

Boka Gratis konsultation

Innan du genomför din första behandling gör vi en konstandsfri konsultation där vi går igenom dina förväntingar och frågor. Du fyller i formuläret för gratis konsultation genom att klicka här

Första behandlingen

När du genomgått din konstadsfria konsultation kommer du kunna boka in en tid för att kunna genomföra din behandling utförd av vår läkare.

Klar!

Nu är din behandling avslutad! Har du fortfarande frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss.

Boka in din första konsultation

Här bokar du in din konstadsfria konsulation innan första behandlingen. Efter du fyllt i formuläret kommer vi att ta kontakt med dig för inbokning av konsultation så snabbt som möjligt. Se till att alla uppgifter är ifyllda.

Prislista Trådlyft

Priset är beroende på vilka områden & hur många trådar som kommer användas – för att få prisförslag använd formuläret så kommer överläkare Lisa ta kontakt med dig.