Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.
Dag
Tim
Min
Sek
Kampanjen är avslutad.

Julia Franzens mamma bleker tänderna

I förra veckan var Julia Franzen hos oss i Alexiskliniken för att bleka tänderna inför medverkan i nya säsongen av TV4’s Bachlorette. Julia har blekt sina tänder hos oss på Alexiskliniken i över åtta års tid och gjort både klinikblekning men även individuellt anpassade skenor så hon kan bleka vart hon än befinner sig i världen.

I Måndags tittade Julia Franzens mamma förbi oss för att för första gången bleka sina tänder innan hon byter ut en tand mot tandimplantat. Tandimplantat är skruvar av titan som opereras in i käkbenet. Implantatet fungerar som en konstgjord tandrot på vilken en eller flera kronor kan fästas. Titan är en metall som har en unik förmåga att växa fast i käkbenet och går bra ihop med kroppens vävnader.

Vill du fräscha upp leendet men osäker på vilken behandling du skall ta? Använd chattfunktionen längst ner på sidan så kopplar vi dig till en operatör som hjälper dig välja rätt behandling.

Tidigare inlägg

Black Friday är äntligen igång!

Årets mest oslagbaraste priser på all vår tandblekning under Black Friday är igång! Köps som digitalt presentkort giltigt i ett år så

Hur länge håller tandblekning ?

Du kanske har frågat dig själv hur länge håller tandblekning?Hur lång tid din tandblekning håller det tar för dina tänder att bli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *