Julia Franzens mamma bleker tänderna

I förra veckan var Julia Franzen hos oss i Alexiskliniken för att bleka tänderna inför medverkan i nya säsongen av TV4’s Bachlorette. Julia har blekt sina tänder hos oss på Alexiskliniken i över åtta års tid och gjort både klinikblekning men även individuellt anpassade skenor så hon kan bleka vart hon än befinner sig i världen.

I Måndags tittade Julia Franzens mamma förbi oss för att för första gången bleka sina tänder innan hon byter ut en tand mot tandimplantat. Tandimplantat är skruvar av titan som opereras in i käkbenet. Implantatet fungerar som en konstgjord tandrot på vilken en eller flera kronor kan fästas. Titan är en metall som har en unik förmåga att växa fast i käkbenet och går bra ihop med kroppens vävnader.

Vill du fräscha upp leendet men osäker på vilken behandling du skall ta? Använd chattfunktionen längst ner på sidan så kopplar vi dig till en operatör som hjälper dig välja rätt behandling.