Hoppa till innehåll

Tandblekning

Tandblekning för självkänslan

Vill du få vitare tänder? Med en skonsam professionell tandblekning kan du uppnå vitare tänder utan att skada dina tänder. På Alexiskliniken använder vi oss av Brilliant Smile och har lång erfarenhet av tandblekning.

Att bleka tänderna ger ett fräsch intryckt och görs med proffesionella metoder är det en skonsam behandling. Det finns olika metoder att bleka tänderna på, både på klinik och hemma men det viktigaste är vänder sig till en seriös aktör som utför tandblekningen.

Hos oss på Alexiskliniken

Vi på Alexiskliniken har blekt tänder i över 18 år och har fram till idag haft över 25.000 nöjda kunder. Att bleka tänderna hos oss är inte bara snabbt och enkelt utan även säkert och skonsamt mot emaljen. Behandlingen görs på vår klinik eller hemma och du behöver vara 18 år eller äldre. (Vi utför inte tandblekning på personer under 18 år.)

Det är svårt att förutspå vad du kommer få för resultat. Alla har olika färgskalor på sina tänder beroende på ens kost och hur missfärgade ens tänder var innan behandlingen men självklart kommer tandblekningspreparat att bleka dina tänder några nyanser ljusare.

Tandblekning med Brilliant Smile

Vår enkla behandling tar mellan 1-2 timmar och tar bort missfärgningarna på tänderna på ett skonsamt sett. De missfärgningar som försvinner unders ens tandblekning kommer vara permanent borttagna. Men med tiden kommer man att samla på sig nya missfärgningar. Hur lång tid det kan ta beror återigen på ens matvanor och intag av kaffefat & tobak. De flesta kunderna väljer att genomgå en ny behandling efter 1 år. Hur många nyaser vitare dina tänder kommer bli kan variera beroende på vilket utgångsläge du har på missfärgningarna innan behandlingen. Men vi brukar säga att man i genomsnitt får 7 nyanser vitare tänder efter en behandling med tandblekning.

Tandblekning med individuellt anpassade skenor

Det finns som sagt olika metoder när man genomför tandblekning, och den vi använder oss av är från Brilliant Smile. Genom att ta fram individuellt anpassade skenor får du ett snabbt och effektivt resultat som är skonsamt. Samt att du sen enkelt kan göra tandblekning hemma när missfärgningarna börjar dyka upp igen.

Låt inte ditt oanvända friskvårdsbidrag gå till spillo. Byt ditt friskvårdsbidrag idag mot ett exklusivt presentkort hos Alexiskliniken som är giltigt ett helt år!