Hoppa till innehåll

Tandblekning Göteborg

Tandblekning för självkänslan

Här nedan kan du läsa om allt inför din tandblekning i Göteborg, hur går tandblekning till, vilken tandblekning du skall välja och fördelarna med att göra tandblekning hemma

Att bleka tänderna ger ett fräsch intryckt och är ingen farlig behandling. Tandblekning Alexiskliniken. Det finns olika metoder att bleka tänderna på både på klinik och tandblekning hemma och det är viktigt att man har en seriös aktör som utför tandblekningen.

Vi på Alexiskliniken

Vi på Alexiskliniken har blekt tänder i över 18 år och har fram till idag haft över 25.000 nöjda kunder. Tandblekning Göteborg,  Alexiskliniken. Att bleka tänderna hos oss är inte bara snabbt och enkelt utan även säkert och helt skonsamt mot emaljen. Behandlingen görs på vår klinik eller hemma om du väljer individuellt anpassade skenor. Tandblekning får inte utföras på personer under 18 år.

Det är svårt att förutspå vad du kommer få för resultat. Alla har olika färgskalor på sina tänder beroende på ens kost och hur missfärgade ens tänder var innan behandlingen men självklart kommer tandblekningspreparat att bleka dina tänder några nyanser ljusare.

Tandblekning i Göteborg

Vår enkla behandling tar mellan 1-2 timmar och tar bort missfärgningarna på tänderna på ett skonsamt sett. De missfärgningar som försvinner unders ens tandblekning kommer vara permanent borttagna. Men med tiden kommer man att samla på sig nya missfärgningar. Hur lång tid det kan ta beror återigen på ens matvanor och intag av kaffefat & tobak. Dem flesta kunderna väljer att genomgå en ny behandling efter 1 år. Att göra en individuellt anpassad skena så du kan göra tandblekning hemma Alexiskliniken när missfärgningarna börjar dyka upp igen är en god idé

Låt inte ditt oanvända friskvårdsbidrag gå till spillo. Byt ditt friskvårdsbidrag idag mot ett exklusivt presentkort hos Alexiskliniken som är giltigt ett helt år!