Hoppa till innehåll

ALEXISKLINIKEN - STÖRST I SVERIGE PÅ TANDBLEKNING MED BRILLIANT SMILE

VÅR GALNASTE KAMPANJ - HELA NOVEMBER!

Årets mest oslagbaraste priser på tandblekning! Köp som digitalt presentkort giltigt i ett år så du, eller den du vill överraska, har gott om tid att utföra sin behandling hos oss. Varför inte passa på och köpa som julklapp? Gäller även behandlingar bokade under kampanjen oavsett när dom utförs! Skynda dig och boka idag! 

ÅRETS GALNASTE BLACK NOVEMBER

- AVSLUTAS OM -

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Brilliant smile
1x60 min

inklusive NanoSeal
1995
895:-
  • För dig som vill se mer resultat passar denna behandlingen 1 omgång gel i 60 min. Nanoseal ingår i priset!

brilliant smile 1x40 min

Prisvärd!
1295
449:-
  • Vår blekning för dig som vill göra en touch up för att bättra på resultatet eller för dig som har mindre missfärgningar.

ANPASSADE BLEKSKENOR

Som hos tandläkaren!
3695
1895:-
  • Hemmablekning ger dig friheten att upprätthålla en glänsande vit leende, var och när du vill.

4.7

Kundnöjdhet Facebook

5/5

#1

Rekommenderad klinik i Göteborg

5/5

4.5

Kundnöjdhet Boka Direkt

5/5

Såhär går behandlingen till

Boka tid

Första steget inför behandlingen är att du gör en tidsbokning via vår onlinekalender här. Välj önskad behandling så dyker dem tillängliga tiderna upp.

Vi börjar polera tänderna

Före vi startar din behandling kommer vi visa dig vart i vitapanskalan dina tänder är innan blekningen så vi kan mäta resultatet. Därefter poleras diverse ytliga missfärgningar bort.

Tandblekning startar

När dina tänder är noggrant rengjorda och polerade kommer vi applicera blekningsgel efter den behandlingen du valt & aktivera vår effektiva LED lampa.

Klar!

Nu är din behandling avslutad och vi kommer återigen visa dig vitapanskalan på dina tänder efter behandlingen. Du är varmt välkommen tillbaka eller att kontakta oss vid frågor!

Vanliga frågor och svar

Som är bra att känna till innan bokning eller köp.

Hur lång tid det tar att uppnå önskat resultat beror på vilka förutsättningar du har samt vilken behandlingsmetod du väljer.

Vid en klinikblekning får man ett betydligt snabbare resultat. Detta beror delvis på att man ofta använder starkare preparat men också eftersom en klinikblekning innebär att man ljusbehandlar tänderna i flera omgångar. Lampan påskyndar blekningsprocessen eftersom gelen oxiderar snabbare.

Jämfört med äldre och mer invecklade metoder med halogenlampor och dylikt är tandblekning med LED-Plasmaljusteknologi mycket bekvämt och ger fantastiska resultat. Räkna med att en klinikblekning inklusive för- och efterkonsultation tar 1 -2 timmar.

Skillnaden är hur många gånger gel appliceras under behandlingen & tiden på dem olika behandlingarna. Ju mer omgångar gel och längre tid = vitare tänder. Självklart ser man resultat på behandlingen 1×40 min. Allt beror på hur missfärgade tänder du har idag.

Jag rekommenderar en 3×20 min behandling. Men du ser självklart resultat på 1×40 min och med vår blekning är det inte farligt att göra en ytterligare 1×40 min om du vill ha mer resultat.

Blekning med Brilliant Smile-metoden utförs alltid av certifierad personal och är en helt säker behandlingsmetod.

Före blekningen så poleras diverse ytliga missfärgningar bort. Därefter appliceras Brilliant Smiles PH-neutrala blekgel som aktiveras med plasmaljus. Gelen frigör fria syreradikaler som i detta fallet används för att tränga in och förgöra missfärgningar i tanden utan att skada eller på annat sätt förändra tandens emalj.

Lättare ilningar kan upplevas under eller efter behandlingen, men med Brilliant Smiles blekning är eventuella ilningar övergående och ofarliga.

Det finns många olika tandblekningspreparat på marknaden och det uppkommer ständigt nya aktörer som utlovar både säkerhet och resultat. Inom EU finns lagar som sätter krav på tandblekningsprodukter som säljs inom EU och därmed även på den svenska marknaden.

Dessvärre finns det dock producenter som inte följer dessa riktlinjer. Inför en blekning, oavsett behandlingsform är det därför viktigt att försäkra sig om att man använder produkter som inte skadar tänderna. Var därför noga med att se över innehållet i produkten och om du är osäker – kontakta läkemedelsverket. 


Alla Brilliant Smiles preparat är pH-neutrala och EU-godkända. Våra geler innehåller också tillsatser som motverkar ilningar och stärker emaljen. Vi använder plasmaljus med minimal värmeutveckling, detta skadar inte pulpan inne i tanden som annars är värmekänslig.

Plasmaljuset är också helt fritt från cancerframkallande UV-strålar och skadliga våglängder. Vi är måna om dig som kund och en behandling med Brilliant Smile ska ge dig ett bra resultat – både snabbt och säkert!

En blekningsbehandling med Brilliant Smile-metoden gör att tänderna blir i genomsnitt sju nyanser vitare. Resultatet är dock individuellt och beror på typen och graden av missfärgning därför kan vi inte garantera ditt resultat men vi mäter alltid upp din vitskala både innan & efter behandlingen för att se vilket resultat har uppnått.

Nej! Då det inte finns några studier som påvisar att barnet eller mamman inte påverkas av tandblekningen, är en chansning som kan påverka ett ofött barns hela framtida liv, inte värt att experimentera med.

Avvakta därför med tandblekningen tills dess att ni har slutat amma. Däremot går det alldeles utmärkt att använda samtliga av våra munvårdsprodukter vi säljer på kliniken medan du är gravid eller ammar.

Ja, man kan bleka tänderna när man har fyllningar. Fyllningen består av oorganiskt composit-material och påverkas inte av tandblekningen. Tänk på att fyllningen inte påverkas färgmässigt av tandblekningen och kan därför framträda som gulare när resten av tanden bleks.

Hur lång tid det tar för dina tänder att bli missfärgade igen beror på dina levnads- och kostvanor. Det är inte farligt att bleka tänderna igen.