Hoppa till innehåll

Gravidmassage Stockholm: Optimera Din Prenatala Hälsa

Gravidmassage Stockholm

Graviditetsperioden är en blandning av humörsvängningar, ibland spänning, glädje, tristess, hektiskhet, rädsla och en mängd hormonella och fysiska förändringar. När din kropp håller på att föda ett nytt liv kan det orsaka mycket trötthet, smärta och obehag. Det är här gravidmassage Stockholm kommer in i bilden och erbjuder mycket avkoppling och lindring speciellt utformad för blivande mödrar.

Varför är gravidmassage viktigt?

Det är avgörande för att slappna av i sinnet och kroppen, ge en känsla av friskhet och minska kroppssmärta eftersom den är speciellt anpassad till de unika behoven hos en gravid kropp. Här är varför det bör betraktas som en värdefull del av din mödravårdsrutin:

 • Minskar värk och smärta: Att odla en liten människa inom dig är mycket utmanande och tar ut sin rätt! Gravid hormoner och viktökning kan orsaka ryggvärk, benkramper och muskelspänningar. Denna massage riktar sig mot dessa områden, lindrar obehag och främjar avslappning.
 • Förbättrad sömn: Gravid kan störa dina sömnmönster, vilket gör att du känner dig trött och utmattad. Massageterapi är känt för att främja bättre sömn genom att minska stresshormoner och främja muskelavslappning.
 • Stressavlastning: Det finns många humörsvängningar och känslomässiga störningar under gravid. Denna massage ger en välbehövlig lösning genom att hjälpa till att hantera stress och ångest och främja en känsla av välbefinnande.
 • Minskad svullnad: Ödem, eller svullnad, är ett vanligt graviditetssymptom, särskilt i senare stadier. Gravidmassage Stockholm kan hjälpa till att förbättra cirkulationen och lymfatisk dränering, vilket minskar svullnad i dina ben och vrister.
 • Förhöjt humör: Den avslappningsrespons som utlöses av massage kan lyfta ditt humör, vilket gör att du kan känna dig mer positiv och energisk.

Hitta den perfekta gravidmassage på Alexiskliniken

På Alexiskliniken förstår vi vikten av att skämma bort dig själv under denna speciella tid. Våra erfarna och certifierade massageterapeuter är utbildade i gravidmassage tekniker, vilket säkerställer en säker och effektiv behandling skräddarsydd efter dina behov. Här är vad du kan förvänta dig.

 • Konsultation före behandling: Innan din massage kommer du att få en grundlig konsultation med din terapeut för att diskutera dina specifika problem, graviditetsstadiet och eventuella medicinska tillstånd.
 • Bekväma ställningar: Under graviditeten kan du inte ligga på mage. Denna massage inkluderar användning av speciella kuddar och positionering för att säkerställa korrekt komfort och stöd under hela sessionen.
 • Fokus på avslappning: Terapeuten använder milda tryck och tekniker speciellt utformade för att hantera graviditetsrelaterade obehag. Aromaterapi med lugnande eteriska oljor kan ytterligare förstärka den avkopplande upplevelsen.
 • Skräddarsydd behandling: Oavsett om du upplever smärta i nedre delen av ryggen, svullna vrister eller sömnsvårigheter, kommer din terapeut att anpassa massagen efter dina specifika behov.

Njut av din massageresa med Alexiskliniken

Graviditet är en förvandlande och utmanande upplevelse, och på Alexiskliniken är vi här för att stödja dig hela vägen. Boka en tid för gravidmassage Stockholm idag och upptäck kraften i avslappning och lindring speciellt utformad för blivande mödrar. Låt oss hjälpa dig under graviditetens resa med förnyat välbefinnande och en känsla av lugn.

Observera: Kom ihåg att det alltid rekommenderas att konsultera din läkare innan du påbörjar någon ny behandling, inklusive massage för graviditet.

Alexiskliniken: Din partner inom graviditetsfriskvård

Alexiskliniken erbjuder en varm och välkomnande miljö där du kan prioritera ditt välbefinnande under hela graviditeten. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster för gravidmassage Stockholm och upplev skillnaden som ett dedikerat team kan göra i din resa mot moderskapet.

Våra filialer:

Utforska våra filialer i följande städer:

Stockholm:

Vi finns i trevliga lokaler på Akademikliniken Dental på Storängsvägen 10.

Göteborg:

Vi finns centralt på Karl Gustavsgatan 28.

Städer som kan njuta av Alexiklinikens tjänster

 • gravidmassage uppsala
 • gravidmassage stockholm
 • gravidmassage göteborg
 • gravidmassage västerås
 • gravidmassage södertälje

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *